UCIT

  (2)
  • Band   /   Utrecht
  • #Coverband #Pop #Rock
  • Klinkt als Adele, Supertramp, Heart, Donna Summer, Status Quo, De dijk
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar UCIT

Check beschikbaarheid
UCIT, Coverband, Pop, Rock band

UCIT is niet zomaar een coverband. Wij spelen natuurlijk een heleboel bekende covers waar het publiek graag op danst, maar wij hebben ook een aantal klassiekers in ons repertoire die andere bands niet spelen. Denk bijvoorbeeld aan School van Supertramp. Of Music van John Miles. UCIT gaat deze uitdagingen niet uit de weg!
Heeft u voor uw gelegenheid een speciaal nummer wat u graag wilt horen? Laat het ons van tevoren weten en wij gaan ermee aan de slag!

UCIT speelt ook regelmatig in een huiskamer op bijvoorbeeld een verjaardagsfeest. Voor dat soort kleine gelegenheden nemen wij minder apparatuur mee en een elektronisch drumstel. Op die manier klinken wij nog steeds zoals een volledige band hoort te klinken, maar dan wel op een veel lager volume. Indien uw huiskamer echt te klein is voor een volledige band, dan is het ook mogelijk om in een kleinere bezetting te komen spelen. Met alleen een zanger en/of zangeres en toetsen, is bijvoorbeeld ook mogelijk.
Wij kunnen ons aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Van een kleine huiskamer met een bescheiden volume tot een flinke zaal met een stevig volume, met of zonder licht, met uw eigen favoriete achtergrondmuziek in de pauzes. Of dat wij in een kleine bezetting een eerste set spelen met rustige achtergrondmuziek en bij de volgende sets pas meer op de voorgrond treden met up-tempo nummers. U mag het zeggen!

Wij hebben alle apparatuur en de kennis en ervaring om er een mooi feest van te maken.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor al uw vragen of wensen.
Daarom is onze slogan: UCIT, you see it, you better hear it!!

Muziek

Ik kan het niet alleen

I alone

Have a little faith in me

Reviews

Door op 08/06/2017

Voor het feest van de Geriatriedagen, georganiseerd door Congress Care, hebben we UCIT gevraagd vanwege het gevarieerde repertoire en bekende songs. Prettig contact en komen hun afspraken na. Zij hebben er een geweldig feest van gemaakt. Met bekende covers wisten ze alle aanwezigen op de dansvloer te krijgen! Echte aanrader!

Door op 02/06/2017

UCIT heeft mede ons huwelijksfeest onvergetelijk gemaakt. Niets bleek te veel; „ons eigen lied” You + Me is speciaal door UCIT ingestudeerd en uitgevoerd tijdens onze ceremonie. Daarna gingen de voeten van de vloer en was er een knalfeest. Dank jullie wel voor deze bijzondere bijdrage!

Contact

UCIT, Coverband, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over UCIT

UCIT is een band uit Utrecht. UCIT speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Rock. UCIT heeft sinds de inschrijving op 25/11/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van UCIT klinkt als: Adele, Supertramp, Heart, Donna Summer, Status Quo, De dijk. Het repertoire van UCIT bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: UCIT krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

UCIT hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.