No Kiddin

  (1)
  • Band   /   Utrecht
  • #Disco #Soul #Nederpop
  • Klinkt als Rowwen heze, Stevie Wonder, Andre Hazes, Blof, Aretha Franklin
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €1000 - €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar No Kiddin

Check beschikbaarheid
No Kiddin, Disco, Soul, Nederpop band

Coverband No Kiddin‘ maakt van ieder evenement een uitbundig feest. Het plezier en enthousiasme spat er van af bij deze energieke en ervaren ALL ROUND 9-mans formatie uit Utrecht. Met dance classics uit de jaren ’80 en ’90, dampende disco, groovy soul, Nederpop, foute feesthits, stevige rock en de lekkerste hits van nu brengt No Kidden’ alle zalen en pleinen in beweging!

No Kidden’ is ervaren, professioneel en vooral FUN!

No Kiddin’ bestaat uit twee altijd vrolijke en energieke zangeressen, een zanger met een dijk van een stem, twee funky blazers (saxofoon en trompet) en een snoei strakke ritmesectie (piano, drums, bas en gitaar).

No Kiddin’ is de perfecte coverband voor elk evenement en speelt o.a. op bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften, verjaardagen en 40-up feesten.

Muziek

Think

Alles is liefde

Voulez vous coucher avec moi

Foto's

Reviews

Door op 04/09/2019

Deze band verdient een absolute 10! Wat een geweldig feest was het. We gaven een disco thema feest en deze band speelde daar uitstekend op in. Vanaf het eerste moment stond iedereen al te dansen. Lieve No Kiddin jullie waren geweldig!

Contact

No Kiddin, Disco, Soul, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over No Kiddin

No Kiddin is een band uit Utrecht. No Kiddin speelt muziek in de genres Disco, Soul & Nederpop. No Kiddin heeft sinds de inschrijving op 16/05/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van No Kiddin klinkt als: Rowwen heze, Stevie Wonder, Andre Hazes, Blof, Aretha Franklin. Het repertoire van No Kiddin bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: No Kiddin krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

No Kiddin hanteert een richtprijs van €1000 - €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.