Akoestische band MAIS

  (1)
  • Band   /   Schiedam
  • #Akoestisch #Coverband #Pop
  • Klinkt als Zanger gitarist, contrabassist, percussioniste. Akoestische band, akoestische muziek, repertoire voor iedereen, akoestische muziek, live achtergrondmuziek, acoustic lounge muziek.
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €750 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Akoestische band MAIS

Check beschikbaarheid
Akoestische band MAIS, Akoestisch, Coverband, Pop band

AKOESTISCHE POPMUZIEK VOOR IEDEREEN / HITS IN SINGER-SONGWRITER SOUND
Akoestische band MAIS bestaat uit een zanger met akoestische instrumenten: gitaar, contrabas en percussie. Het concept: covers in een singer-songwriter sound. MAIS is 15 jaar bekend als akoestisch duo en is uitgebreid met een percussioniste die in Nederland bekend staat als de vrouw die staand cajon speelt (Shirma Rouse, Brownie Dutch, Timo Martin).

Live muziek waarbij u kunt praten tijdens een borrel en desgewenst ook op kan dansen. Bekende liedjes uit de muziekgeschiedenis tot aan hits van nu (Prince, Ed Sheeran, Anouk). Een gemixt repertoire van gevoelige ballad tot vrolijke groovy. Ook een selectie van bijzondere covers: speciaal voor de muziekliefhebber (Radiohead, Bush, Paul Weller). Door de warme aangename klank van MAIS is de muziek voor elke leeftijd en iedere smaak geschikt. Om die reden speelt MAIS vaak op zakelijke evenementen en bruiloften.

Elk liedje van MAIS is met zorg in een eigen akoestische compositie omgezet: een singer-songwriter benadering.
Deze akoestische band bestaat uit enthousiaste professionele muzikanten die altijd op tijd komen, met u alles goed overleggen, goed gekleed zijn en professioneel eigen geluid hebben voor kleine en grotere evenementen.

Muziek

A forrest - The Cure

Sitting waiting wishing

Liefs uit Londen

Foto's

Reviews

Door op 09/10/2019

MAIS heeft gespeeld op ons corporate event. Goed geluid en leuk repertoire waarbij onze gasten ook konden praten, in de laatste set werd het ook nog een feestje. Een fijne band/muzikanten om mee samen te werken.

Contact

Akoestische band MAIS, Akoestisch, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Akoestische band MAIS

Akoestische band MAIS is een band uit Schiedam. Akoestische band MAIS speelt muziek in de genres Akoestisch, Coverband & Pop. Akoestische band MAIS heeft sinds de inschrijving op 05/10/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Akoestische band MAIS klinkt als: Zanger gitarist, contrabassist, percussioniste. Akoestische band, akoestische muziek, repertoire voor iedereen, akoestische muziek, live achtergrondmuziek, acoustic lounge muziek.. Het repertoire van Akoestische band MAIS bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Akoestische band MAIS krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Akoestische band MAIS hanteert een richtprijs van €750 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.