The Ritzler

  • DJ   /   Breda
  • #House #Dance #Pop
  • Klinkt als Allround Dj, Ibiza, funky house, soulful house, hits in house remixes, summer vibes, muziek geschikt voor iedereen.

Indicatie €300 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar The Ritzler

Check beschikbaarheid
The Ritzler, House, Dance, Pop dj

The Ritzler draait stijlvolle lounge, funky house, zomerse Ibiza stijl, herkenbare classics met een moderne beat eronder (remixes). Altijd netjes gekleed in een strak pak.

Zijn eigen sound, groot repertoire, verzoekjes, aanpassend- en meedenkend vermogen maken hem tot een aangename DJ.

DJ MET SAXOFONISTE of ZANGERES of PERCUSSIONISTE
DJ met zangeres, saxofoniste of percussioniste gezocht? Op gelegenheden waarbij dansmuziek is gewenst met live entertainment komt The Ritzler met professionele muzikanten die met hem meespelen. De zangeres zingt hits van toen en nu, de saxofoniste geeft een extra funky jazzy randje aan de muziek, de percussioniste een extra zomerse 'feel good beat'. En wilt u echt iets bijzonders: dan ritselt The Ritzler zijn eigen contrabas mee.

The Ritzler stemt altijd met u alle details en wensen van uw evenement alles met u af, hij heeft als muzikant en bandboeker (The Ritzler is Maurits Malherbe, ook professioneel bassist) heel veel ervaring in het verzorgen van de muziek tijdens: bruiloft, zakelijk evenement, horeca, tuinfeest, verjaardag, beursevenement. Van intiem klein feestje tot groot evenement: The Ritzler was there.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Muziek

Superstition remix - Stevie...

Don't look any further - su...

Summer funky vibes

Foto's

Reviews

The Ritzler heeft nog geen reviews.

Contact

The Ritzler, House, Dance, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Ritzler

The Ritzler is een DJ uit Breda. The Ritzler draait muziek in de stijlen House, Dance & Pop. The Ritzler heeft sinds de inschrijving op 14/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Ritzler klinkt als: Allround Dj, Ibiza, funky house, soulful house, hits in house remixes, summer vibes, muziek geschikt voor iedereen.. Het repertoire van The Ritzler bestaat uit alleen covers.

The Ritzler hanteert een richtprijs van €300 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.