Dj Ritchie Morris

  • DJ   /   Breda
  • #House #Funk #Chill out
  • Klinkt als Ibiza, funky house, soulful house, summer vibes, muziek geschikt voor iedereen.

Indicatie €275 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Ritchie Morris

Check beschikbaarheid
Dj Ritchie Morris, House, Funk, Chill out dj

DJ Ritchie Morris is de (contra)bassist Maurits Malherbe die ook DJ is. Een DJ met contrabas is best bijzonder. Een beroepsmuzikant die zijn ervaringen als muzikant en DJ combineert. Als geen ander met zijn muziek ervaringen uit twee werelden een fijne sfeer weet te creëren.

Stijlvolle lounge, Zomerse Ibiza stijl, funky house, jazz of dance classics met een moderne beat eronder. En uniek: een Dj die ook contrabas meespeelt.

Zijn eigen sound, groot repertoire, verzoekjes, aanpassend- en meedenkend vermogen maken hem tot een aangename DJ.

DJ MET SAXOFONISTE of ZANGERES of PERCUSSIONISTE
DJ met zangeres, saxofoniste of percussioniste gezocht? Op gelegenheden waarbij dansmuziek is gewenst met live entertainment komt DJ Ritchie Morris met professionele muzikanten die meespelen met de hem. De zangeres zingt hits van toen en nu, de saxofoniste geeft een extra funky jazzy randje aan de muziek, de percussioniste een extra zomerse 'feel good beat'.

Maurits stemt altijd met u alle details en wensen van uw evenement alles met u af, hij heeft als muzikant, bandleider en DJ heel veel ervaring in het verzorgen van de muziek tijdens: bruiloft, zakelijk evenement, horeca, tuinfeest, verjaardag, beursevenement. Van intiem klein feestje tot groot evenement: DJ Ritchie Morris was there.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Muziek

Superstition remix - Stevie...

Don't look any further - su...

Summer funky vibes

Foto's

Reviews

Dj Ritchie Morris heeft nog geen reviews.

Contact

Dj Ritchie Morris, House, Funk, Chill out dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Ritchie Morris

Dj Ritchie Morris is een DJ uit Breda. Dj Ritchie Morris draait muziek in de stijlen House, Funk & Chill out. Dj Ritchie Morris heeft sinds de inschrijving op 14/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Ritchie Morris klinkt als: Ibiza, funky house, soulful house, summer vibes, muziek geschikt voor iedereen.. Het repertoire van Dj Ritchie Morris bestaat uit alleen covers.

Dj Ritchie Morris hanteert een richtprijs van €275 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.