The Paris Plan - DJ met Saxofoon

  (3)
  • DJ   /   Rotterdam
  • #House #Soul #Disco
  • Klinkt als DJ met saxofoon, DJ saxofoniste, Dj met saxofoon, vrouwelijke dj, contrabassist
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar The Paris Plan - DJ met Saxofoon

Check beschikbaarheid
The Paris Plan - DJ met Saxofoon, House, Soul, Disco dj

THE PARIS PLAN - DJ MET SAXOFONISTE - DJ DUO

DJ met saxofoon is een gouden combinatie voor een feestje waar gedanst mag worden of als exclusieve lounge achtergrondmuziek. De jonge saxofoniste en de DJ zijn samen het unieke DJ duo The Paris Plan. Beiden zijn fulltime beroepsmuzikanten en weten elk event wat ze moeten doen. Beiden staan achter en voor hun sjieke witte Dj booth, met akoestische instrumenten (contrabas en saxofoon) spelen ze live mee. Dit duo draait/speelt aangename moderne muziek met een beat of fijne lounge muziek.

EXTRA: THE PARIS PLAN MET ZANGERES
Als u meer live entertainment wil met DJ en zangeres of percussioniste: uitbreidbaar met zangeres. Bekende danshits worden gezonden door de zangeres. Deze combinatie kan ook als live achtergrondmuziek, uiteraard ook als dansmuziek.

Muziek

Champagne Avenue - track

Champagne Avenue - track 2

Foto's

Reviews

Door op 18/09/2019

Dit mooie duo geboekt voor een bedrijfsborrel. Zetten een heerlijke sfeer weg en de saxofoniste speelt geweldig!!

Door op 29/01/2019

Contact van tevoren verliep perfect! Super lieve en meedenkende mensen en we hadden elke keer heel snel reactie. Optreden op de dag zelf was ook helemaal perfect! Live muziek maakt elk feest toch veel specialer! Echt een aanrader :)

Door op 14/10/2018

Op 29 september vierden wij het 25 jarig bestaan van ons adviesbureau op de SS Rotterdam. Paris Plan verzorgde een fantastische ambiance tijdens het borrel, het buffet en uiteindelijk in een spetterend feest. Heerlijke sfeer en een fantastisch gevoel bij de dj’s, sax, bas, gitaar en zangeres hoe het publiek mee te nemen naar uiteindelijk een fantastische finale. Super!

Contact

The Paris Plan - DJ met Saxofoon, House, Soul, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Paris Plan - DJ met Saxofoon

The Paris Plan - DJ met Saxofoon is een DJ uit Rotterdam. The Paris Plan - DJ met Saxofoon draait muziek in de stijlen House, Soul & Disco. The Paris Plan - DJ met Saxofoon heeft sinds de inschrijving op 23/04/2015 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Paris Plan - DJ met Saxofoon klinkt als: DJ met saxofoon, DJ saxofoniste, Dj met saxofoon, vrouwelijke dj, contrabassist. Het repertoire van The Paris Plan - DJ met Saxofoon bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Paris Plan - DJ met Saxofoon krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

The Paris Plan - DJ met Saxofoon hanteert een richtprijs van €800 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.