The Beverly Brothers

  (10)

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar The Beverly Brothers

Check beschikbaarheid
The Beverly Brothers, Tributeband, A capella, Rock 'n Roll band

Als ode aan de muziekhistorie spelen The Beverly Brothers de mooiste songs uit de 50's en 60's, toen de vocalisten nog écht zongen en de auto-tune nog moest worden uitgevonden. Het repertoire met liedjes van Roy Orbison, Paul Anka, Everly Brothers, Elvis Presley, The Platters, Bee Gees, The Beatles (en nog veel meer) blijft groeien en het aantal fans groeit gestaag mee.

Van huiskamerconcert tot straatfestijn, van café tot feestzaal: met enkel een cajón, een gitaar en twee paar stembanden is elke show van dit enthousiaste duo een feest voor de oren!

Muziek

Walk Right Back

Bye Bye Love

Words

Reviews

Door op 22/08/2021

In 1 woord geweldig. Het optreden vobd plaats tijdens de BBQ in het zorgcentrum voor de bewoners. Iedereen heeft genoten, ook het werkende personeel 😀👍 zeker voor herhaling. TOP !!!

Door op 03/03/2020

The Beverly Brothers hebben wij eerder gezien in café Equador in Kanne België. Wij vonden het toen een professioneel orkestje en vrijwel direct daarna hebben wij geboekt voor het muzikaal opluisteren van een speciaal verjaardagsfeestje voor een schrikkeljarige op 29.02.2020. Wat een geweldige keuze. Het gezelschap incl. zaalhoudster en personeel van Silly Days in Meerssen waren vol lof over dit geweldige optreden. Eén van de reacties naar ons was als volgt: "mijn hele jeugd kwam voorbij .... geweldig" !!!!!
Namens de schrikkeljarige en ons allemaal: dikke kus en tot ziens.

Door op 16/12/2019

The Beverly Brothers hebben op de verjaardag van mijn vader gespeeld en tot volle tevredenheid mag ik wel zeggen. Aardige jongens, die prima spelen en een gezellige sfeer weten te creeeren. Wat ons betreft zijn ze een aanrader. Beverly Brothers, nogmaals bedankt. Het was top!

Optredens van The Beverly Brothers

Meer optredens

Contact

The Beverly Brothers, Tributeband, A capella, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - The Beverly Brothers

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Beverly Brothers

The Beverly Brothers is een band uit Maastricht. The Beverly Brothers speelt muziek in de genres Tributeband, A capella & Rock 'n Roll. The Beverly Brothers heeft sinds de inschrijving op 23/06/2017 in totaal 23 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Beverly Brothers klinkt als: Everly Brothers, Bee Gees, Paul Anka, The Platters, etc. Het repertoire van The Beverly Brothers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Beverly Brothers krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

The Beverly Brothers hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.