Gitaarduo The Acoustics

  (1)
  • Ensemble   /   Arnhem
  • #Pop #Blues #Akoestisch
  • Klinkt als Jack Johnson, The Rolling Stones, John Mayer, Sting, Crowded House, Coldplay
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €795

Stuur een persoonlijk bericht naar Gitaarduo The Acoustics

Check beschikbaarheid
Gitaarduo The Acoustics, Pop, Blues, Akoestisch ensemble

The Acoustics is hét semi-akoestische allround coverduo van Nederland! Boek dus nu een optreden voor een bedrijfsfeest, bruiloft, receptie, tuinfeest, diner, festival of huiskamerconcert. Dit gitaarduo kunt u overal kwijt...

Meest geboekt: The Acoustics als semi-akoestisch gitaarduo met versterking voor een optreden van maximaal drie uur (eventueel uit te breiden tegen een meerprijs). Klein, flexibel en semi-akoestisch. Geluidsniveau kan variëren van praatbaar zacht tot feestelijk hard. Omdat The Acoustics alleen maar gebruik maakt van topapparatuur staat het geluid altijd als een huis.

The Acoustics Unplugged: gitaarduo The Acoustics speelt onversterkt en loopt rond, een ideale toevoeging voor een receptie, diner, of bedrijfsfeest.

Versterkt mobiel: sinds kort is het ook mogelijk om gitaarduo The Acoustics versterkt mobiel te boeken. Wij spelen in dit geval volledig draadloos over een verrijdbare batterijversterker.

Boudewijn schrijft ook eigen werk en was onder andere te horen bij Giel, Rob Stenders en Rob Trip. Zijn single Relax Relax Relax heeft het goed gedaan op Radio 2 en is nog veel op de radio te horen onder een radio en TV reclame van een Arnhemse vakantieparken ontwikkelaar. Eigen werk wordt alleen op verzoek gespeeld, nadruk ligt altijd op covers. Drie uur bomvol hits van de afgelopen 50 jaar, van de Stones tot aan Justin Bieber en Coldplay.

Muziek

Sting - Englishman in New Y...

Justin Bieber - Sorry (cove...

Bowe - Relax Relax Relax (e...

Reviews

Door op 25/03/2019

Boudewijn en Jürgen zijn ontzettend aardige jongemannen en spelen heel goed en wat je maar wil!Ook luider of minder luid...doen het helemaal goed!Mijn gasten waren ook enthousiast over de Acoustics!

Contact

Gitaarduo The Acoustics, Pop, Blues, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Boudewijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gitaarduo The Acoustics

Gitaarduo The Acoustics is een ensemble uit Arnhem. Gitaarduo The Acoustics speelt muziek in de stijlen Pop, Blues & Akoestisch. Gitaarduo The Acoustics heeft sinds de inschrijving op 07/12/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gitaarduo The Acoustics klinkt als: Jack Johnson, The Rolling Stones, John Mayer, Sting, Crowded House, Coldplay. Het repertoire van Gitaarduo The Acoustics bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Gitaarduo The Acoustics krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Gitaarduo The Acoustics hanteert een richtprijs van €795 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.