Groove Piano (solo)

  (5)
  • Band   /   Hilversum
  • #Coverband #Piano show #Pop
  • Klinkt als Allround piano- entertainment show.
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €745

Stuur een persoonlijk bericht naar Groove Piano (solo)

Check beschikbaarheid
Groove Piano (solo), Coverband, Piano show, Pop band

Pianoshow Groove Piano is opgericht door entertainer Tim van de Laar en behoort tot één van de beste pianoshows van Nederland. Als pianist en entertainer in hart en nieren, zorgt deze jonge Brabander overal voor een feestje. Al vele jaren actief in het (inter-) nationale piano entertainment circuit en speelt hij muziek van de jaren 50 tot de nieuwste hits van nu.

Een avond vol energie en gezelligheid met een onuitputtelijk repertoire. Wij bieden ons aan in vier verschillende formaties en passen daarom in elk evenement met uiteenlopende budgetten. Van een intieme achtergrondsfeer voor bijvoorbeeld een diner, zakelijk evenement, tot de ultieme (live request) feestband!! Wij streven naar de perfecte muziek-omlijsting en zetten elke feestlocatie op z'n kop.

Onze Groove Piano solo show ziet er zo uit:

Solo show door piano-entertainer Tim van de Laar. Een piano show aangepast zoals u hem wilt hebben. Van een zwoele achtergrondsfeer tot de ultieme feestmaker met een bijna onuitputtelijk repertoire.

Duur 3x 45 minuten

Inclusief: # stijlvolle verlichte grand piano
# geluid (tot +/- 125 personen)
# Licht-set
# drum begeleiding uit keyboards
# Liedjes op aanvraag via verzoekjeskaartjes
Prijs: € 745,00

* Reiskosten binnen Nederland bij de prijs inbegrepen.

Muziek

Groove Piano 2017 compilatie

Satisfaction (GP XXL)

Pianoman

Reviews

Door op 19/06/2022

Vanaf het begin zat de stemming er goed in! Veel variatie in de muziek en als leuke bijkomstigheid konden onze gasten zelf hun muziek aanvragen! een echte aanrader voor een geslaagd feest!!

Door op 12/09/2019

Goed overleg, flexibel, aardig en superleuk optreden!

Door op 29/04/2019

Tim kwam spelen op ons bruiloftsfeest. We hebben genoten van zijn spel, zang, enthousiasme en vriendelijkheid. Hij was tijdens het optreden heel gezellig, wist een goede sfeer te creëren en wist goed in te spelen op wat het publiek leuk vond. De communicatie omtrent het optreden, zowel vooraf als achteraf, was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Als je een leuke live muzikant wilt voor je feest heb je aan hem zeker een goede!

Optredens van Groove Piano (solo)

Meer optredens

Contact

Groove Piano (solo), Coverband, Piano show, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Groove Piano (solo)

Groove Piano (solo) is een band uit Hilversum. Groove Piano (solo) speelt muziek in de genres Coverband, Piano show & Pop. Groove Piano (solo) heeft sinds de inschrijving op 10/11/2014 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Groove Piano (solo) klinkt als: Allround piano- entertainment show.. Het repertoire van Groove Piano (solo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Groove Piano (solo) krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Groove Piano (solo) hanteert een richtprijs van €745 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.