Groove Piano (XXL)

  (4)
  • Band   /   Hilversum
  • #Piano show #Coverband #Pop
  • Klinkt als Allround piano entertainment show.
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €1895

Stuur een persoonlijk bericht naar Groove Piano (XXL)

Check beschikbaarheid
Groove Piano (XXL), Piano show, Coverband, Pop band

Pianoshow Groove Piano is opgericht door entertainer Tim van de Laar en behoort tot één van de beste pianoshows van Nederland. Als pianist en entertainer in hart en nieren, zorgt deze jonge Brabander overal voor een feestje. Al vele jaren actief in het (inter-) nationale piano entertainment circuit en speelt hij muziek van de jaren 50 tot de nieuwste hits van nu.

Een avond vol energie en gezelligheid met een onuitputtelijk repertoire. Wij bieden ons aan in vier verschillende formaties en passen daarom in elk evenement met uiteenlopende budgetten. Van een intieme achtergrondsfeer voor bijvoorbeeld een diner, zakelijk evenement, tot de ultieme (live request) feestband!! Wij streven naar de perfecte muziek-omlijsting en zetten elke feestlocatie op z'n kop.

Onze Groove Piano XXL show ziet er zo uit:

Onze ultieme XXL show wordt uitgebreid met extra muzikanten voor een nog vollere klank en diversiteit. De show wordt prachtig aangekleed met licht, lasers en rook en komt onze DJ met DJ-tafel mee zodat de muziek voor- na het optreden en tijden de pauzes ook super voor elkaar is. De grootste show die wij te bieden hebben!

Duur 3x 45 minuten live show + 1,5 uur DJ muziek

Inclusief: # stijlvolle verlichte grand piano
# drummer met akoestisch drumstel
# gitarist en/of saxofonist en/of 2de pianist- entertainer toevoeging.
# dj met verlichte dj-tafel
# geluid (tot +/- 500 personen)
# lichtshow (groot)
# liedjes aanvragen tijdens de show is mogelijk
# 4 uur avondvullend programma

Prijs: € 1895,00

*Reiskosten binnen Nederland bij de prijs inbegrepen.

Muziek

Groove Piano 2017 compilatie

Satisfation (GP XXL)

Pianoman

Reviews

Door op 01/09/2022

Het contact met Tim was geweldig. Goede afspraken kunnen maken en Tim is heel goed bereikbaar. Hij denkt met je mee om er een leuke avond van te maken. De muzikanten zijn goed, de aankleding, geluid en licht installatie zeker naar tevredenheid. De verzoeknummers die gasten mogen aanvragen is een leuke aanvulling maar kunnen wel je avond bepalen omdat er muziek gemaakt gaat worden waar je wellicht niet op zit te wachten.

Door op 29/06/2022

In een woord: geweldig!! Vlotte communicatie, alle afspraken meer dan nagekomen, zeer professionele muzikanten afgewisseld met een DJ die het concept voortzette. Feedback van de gasten was dat ze dachten dat de band helemaal geen pauze had genomen. Dat is ook echt een compliment voor de kwaliteit van de band.
Het geluid was goed, niet te hard en zeker ook niet te zacht.
Het was een top feest voor iedereen!!
Wij raden Groove Piano zeker aan, als je een goed feest wil organiseren! :)

Door op 16/10/2021

Vanaf het begin tot het eind goed contact gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de uitvoering was boven verwachting goed. Goede band met een diversiteit aan muziek en wist het publiek er goed bij te betrekken en te vermaken. Al met al een top avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar 👌🏻

Optredens van Groove Piano (XXL)

Meer optredens

Contact

Groove Piano (XXL), Piano show, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Groove Piano (XXL)

Groove Piano (XXL) is een band uit Hilversum. Groove Piano (XXL) speelt muziek in de genres Piano show, Coverband & Pop. Groove Piano (XXL) heeft sinds de inschrijving op 05/09/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Groove Piano (XXL) klinkt als: Allround piano entertainment show.. Het repertoire van Groove Piano (XXL) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Groove Piano (XXL) krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Groove Piano (XXL) hanteert een richtprijs van €1895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.