Groove Piano (Duo)

  (8)
  • Band   /   Hilversum
  • #Piano show #Coverband #Pop
  • Klinkt als Allround piano- entertainment show.
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €945

Stuur een persoonlijk bericht naar Groove Piano (Duo)

Check beschikbaarheid
Groove Piano (Duo), Piano show, Coverband, Pop band

Pianoshow Groove Piano is opgericht door entertainer Tim van de Laar en behoort tot één van de beste pianoshows van Nederland. Als pianist en entertainer in hart en nieren, zorgt deze jonge Brabander overal voor een feestje. Al vele jaren actief in het (inter-) nationale piano entertainment circuit en speelt hij muziek van de jaren 50 tot de nieuwste hits van nu.

Een avond vol energie en gezelligheid met een onuitputtelijk repertoire. Wij bieden ons aan in vier verschillende formaties en passen daarom in elk evenement met uiteenlopende budgetten. Van een intieme achtergrondsfeer voor bijvoorbeeld een diner, zakelijk evenement, tot de ultieme (live request) feestband!! Wij streven naar de perfecte muziek-omlijsting en zetten elke feestlocatie op z'n kop.

Onze Groove Piano duo show ziet er zo uit:

Het Groove Piano duo geeft een spetterend allround show. Tim speelt hier samen met een professionele akoestische drummer/zanger.

Duur 3x 45 minuten

Inclusief: # stijlvolle babygrand piano
# geluid (tot +/- 130 personen)
# Zingende drummer met akoestisch drumstel
# 3x 45 minuten Live show + 1 uur pauze muziek
# Licht-set (medium)
# Liedjes aanvragen tijdens de show is mogelijk (verzoekkaartjes/pennen inbegrepen)
Prijs: € 945,00 (incl. btw en reiskosten)

Muziek

Groove Piano 2017 compilatie

Satisfaction (GP XXL)

Pianoman

Reviews

Door op 08/11/2021

Met Groove piano maakte het feestje helemaal compleet

Door op 23/09/2021

Geweldig optreden met een heel goed gevoel voor de sfeer in de zaal. Al onze gasten hebben het onwijs naar hun zin gehad en wij natuurlijk ook. Contact vooraf verliep soepel, Tim was zeer goed bereikbaar en de gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Groove Piano is zeker aan te raden.

Door op 23/08/2021

Vanaf het begin was het contact duidelijk, snel en heel gemakkelijk. We hebben de bruiloft moeten verplaatsen, maar ook dat was geen probleem. Toen het uiteindelijk wel door mocht gaan, waren er nog wat maatregelen waardoor de Groove Piano eigenlijk niet kon spelen zoals ze gebruikelijk spelen. Maar met wat gebrainstormd te hebben, hebben ze echt een grote bijdrage aan een geweldige avond! Echt fantastisch hoe ze het gedaan hebben. We raden het iedereen aan.

Contact

Groove Piano (Duo), Piano show, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Groove Piano (Duo)

Groove Piano (Duo) is een band uit Hilversum. Groove Piano (Duo) speelt muziek in de genres Piano show, Coverband & Pop. Groove Piano (Duo) heeft sinds de inschrijving op 05/09/2017 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Groove Piano (Duo) klinkt als: Allround piano- entertainment show.. Het repertoire van Groove Piano (Duo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Groove Piano (Duo) krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Groove Piano (Duo) hanteert een richtprijs van €945 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.