Mari Ann

  (2)
  • Soloartiest   /   Epe
  • #Easy Listening #Pop #Jazz
  • Klinkt als Adele, Nina Simone, Amy Winehouse
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Mari Ann

Check beschikbaarheid
Mari Ann, Easy Listening, Pop, Jazz soloartist

Mari Ann is een ervaren zangeres en pianiste met een breed easy listening repertoire. Met haar warme stem en soepele pianospel zorgt ze voor prettige sfeermuziek tijdens een borrel, receptie, diner of evenement, waarbij mensen ook nog met elkaar kunnen praten. Haar setlist bestaat uit bekende en aansprekende nummers zoals "Someone like you" van Adele, "Sweet goodbyes" van Krezip, "My baby just cares for me" van Nina Simone, "Human nature" van Michael Jackson, "Let it be" van the Beatles, "Back to black" van Amy Winehouse en "A thousand miles" van Vanessa Carlton. Uiteraard behoren verzoeknummers ook tot de mogelijkheden en met haar uitgebreide repertoire van meer dan 200 nummers kan ze aan veel verzoeken ter plekke gehoor geven.

Mari Ann is professioneel, prettig in contact en persoonlijk in haar aanpak. Ze beschikt over goede geluidsapparatuur voor gezelschappen tot 100 personen. Neem contact op voor meer informatie!

Muziek

Fields of gold

I got life

Les Feuilles mortes/Autumn ...

Foto's

Reviews

Door op 20/06/2023

Fijne communicatie, snel handelen en we hebben genoten van het optreden!

Door op 06/06/2022

Marianne heeft tijdens ons familiediner een miniconcert gegeven van drie nummers. Met alleen een digitale piano en haar stem (onversterkt!) maakte ze diepe indruk met haar vertolkingen van Single Girls van Laura Jansen, Je suis malade van Lara Fabian en het vrolijke I got life van Nina Simone. Haar zang en pianospel zijn van professioneel niveau. Met haar vertolkingen maakte ze oprecht verbinding met ons en kreeg ze ons allemaal even stil. Genieten!!!

Contact

Mari Ann, Easy Listening, Pop, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marianne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mari Ann

Mari Ann is een solo-artiest uit Epe. Mari Ann maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Jazz. Mari Ann heeft sinds de inschrijving op 05/10/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mari Ann klinkt als: Adele, Nina Simone, Amy Winehouse. Het repertoire van Mari Ann bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Mari Ann krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Mari Ann hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.