Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor jouw Gala

Soms is het tijd om extra uit te pakken met een evenement. Een gala organiseren is zo’n feest wat veel mensen niet snel vergeten. En bij het feest hoort natuurlijk live muziek, bijvoorbeeld van een band.

Een band voor je gala kan je gemakkelijk boeken & huren bij Gigstarter

Voor jouw vereniging, bedrijf of andere instelling is het erg leuk om een gala te organiseren. Alle mensen mooi gekleed en uitgedost voor deze speciale avond op een bijzondere locatie. Om dit plaatje compleet te maken is live muziek essentieel om het feest onvergetelijk te maken. Bij Gigstarter vind je de bands voor jouw gala.

Een van de opties is om een band in te huren voor jouw gala om leuke muziek te laten horen aan jouw gasten. Dit kan vele verschillende genres zijn en soorten hardheid. Zo kan er perfect een jazz band aanwezig zijn en achtergrondmuziek maken op het feest. Genieten voor tijdens het borrelen.

Ook zal er een uitbundige band een optreden geven wat de bezoekers naar de dansvloer over laat gaan. Denk aan bijvoorbeeld coverbands met vele bekende hits of een leuke popband die goed op elkaar ingespeeld is. Gigstarter heeft het allemaal. Kijk rond in de grootste database van Nederland en vind jouw favoriete band voor de avond.

Bekijk ook de Gala DJs en het overzicht van alle Gala artiesten.