Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw Gala

Live muziek voor jouw gala boeken

Een gala is een feestavond om niet snel te vergeten. Door live muziek te boeken op jouw gala zal het helemaal een speciaal feest worden. Het gala voor jouw bedrijf, studentenvereniging, goed doel of andere groepen wil je goed laten verlopen. Gigstarter kan hierbij helpen want wij beschikken over het grootste artiestenbestand van Nederland inclusief alle genres op het gebied van muziek. Regel artiesten voor jouw gala bij Gigstarter.

Band voor jouw gala boeken

Een band kan van jouw gala een speciale avond maken. Via Gigstarter kun je honderden bands boeken voor jouw gala en vinden in alle gewenste stijlen. Denk aan een swingende rockband, sfeervolle popband of uptempo jazz trio’s om jouw gala een extra muzikale glans te geven.

Boek een coverband voor jouw gala

Het publiek trakteren op bekende en klassieke hits op jouw gala? Dan is het huren van een coverband een uitstekende keuze. In vele verschillende prijscategorieën heeft Gigstarter coverbands die graag willen spelen op jouw feest. De artiesten zijn ervaren muzikanten die weten hoe ze een feestje moeten bouwen met de hits die iedereen kan meezingen. Ben jij speciaal op zoek naar coverbands om te boeken voor jouw gala? Kijk dan op http://www.gigstarter.nl/stijlen/feest-en-coverband-huren.

DJ op jouw gala boeken

De laatste jaren is het gebruikelijk om een DJ voor een gala in te huren. Een DJ kan van elke situatie een feestje maken en is daarom een goede aanvulling op de avond. Een DJ voor en na een optreden kan perfect aansluiten en het feest naar een nog hoger niveau tillen. Ook kan een DJ de hele avond het publiek vermaken en worden uitgebreid met bijvoorbeeld een saxofonist. Speciaal op zoek naar DJ’s om te boeken op jouw gala? Kijk dan op http://www.gigstarter.nl/dj-boeken-huren.

Live muziek laten regelen

Wil je het geregel en werk van het organiseren liever door iemand anders laten doen? Gigstarter kan jouw gala compleet verzorgen. Mail ons een voor een aanvraag via info@gigstarter of bel ons op 020 74700 57.

Twijfel je nog welke artiest op jouw gala hoort?

Nog niet duidelijk wat je precies voor artiest zoek voor jouw gala. Plaats gemakkelijk en kosteloos een oproep naar artiesten. Wij zullen het doorspelen naar geschikte artiesten uit onze database van 600 artiesten. Probeer duidelijk te zijn in de beschrijving van jouw gala en wensen zodat we de meest geschikte muzikanten voor het feest kunnen vinden.

Bekijk ook de Gala DJs en het overzicht van alle Gala bands.