Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor jouw dj

Bands met DJ’s kun je inhuren via Gigstarter! Gigstarter heeft een groot aanbod aan bands met DJ's, voor iedere gelegenheid wat passend door het ruime aanbod.
Een band met DJ weet goed het publiek aan te voelen en op een dynamische wijze de avond te bespelen in jouw kroeg of bar. Op Gigstarter hebben wij een grote verscheidenheid aan bands met DJs. Zo kan voor het ene evenement in je bar een band met house DJ beter werken en voor het andere evenement juist een band met hiphop DJ. Van R&B tot techno, dubstep, funk en drum 'n bass, je kunt alle soorten bands met DJ's inhuren op Gigstarter.

Als je een borrel organiseert in je bar of kroeg, ben je wellicht op zoek naar wat rustige muziek zoals een funk, deephouse of downtempo. Maar organiseer je 's nachts een evenement in je kroeg, dan is wellicht een band met EDM DJ, band met techno DJ, of band met future house DJ beter van toepassing om iedereen in je kroeg op de dansvloer te kunnen krijgen.

Kortom: voor iedere gelegenheid in je bar wat wils met het grote aanbod van bands met DJ op Gigstarter! Je kunt gemakkelijk direct in contact komen met de bands met DJ op Gigstarter, dus blader door de band met DJ op Gigstarter, boek en zet je eigen tent op z'n kop!

Bekijk ook de dj DJs en het overzicht van alle dj artiesten.