Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor jouw DJ

DJ’s kun je inhuren via Gigstarter! Gigstarter heeft een groot aanbod aan DJ's, voor iedere gelegenheid wat passend door het ruime aanbod.
Een DJ weet goed het publiek aan te voelen en op een dynamische wijze de avond te bespelen in jouw kroeg of bar. Op Gigstarter hebben wij een grote verscheidenheid aan DJs. Zo kan voor het ene evenement in je bar een house DJ beter werken en voor het andere evenement juist een hiphop DJ. Van R&B tot techno, dubstep, funk en drum 'n bass, je kunt alle soorten DJ's inhuren op Gigstarter.

Als je een borrel organiseert in je bar of kroeg, ben je wellicht op zoek naar wat rustige muziek zoals een funk, deephouse of downtempo DJ. Maar organiseer je 's nachts een evenement in je kroeg, dan is wellicht een EDM DJ, techno DJ, of future house DJ beter van toepassing om iedereen in je kroeg op de dansvloer te kunnen krijgen.

Kortom: voor iedere gelegenheid in je bar wat wils met het grote aanbod van DJ's op Gigstarter! Je kunt gemakkelijk direct in contact komen met de DJ's op Gigstarter, dus blader door de DJ's op Gigstarter, boek en zet je eigen tent op z'n kop!

Bekijk ook de Dj DJs en het overzicht van alle Dj bands.