Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor jou

Uit de beschikbare artiesten kies jij de beste match

Plaats een oproep

Alle artiesten in het genre Punk

Punk muziek boek je bij Gigstarter. Energie, scheurende gitaren en een geluid wat de ruimte met gemak vult. Een klassiek kenmerk van punkbands zijn de rare kapsels in allerlei kleuren!

Ontstaan

Punkmuziek schopt al sinds de jaren zeventig vele muziekliefhebbers wakker en ontstond in New York en Londen. Gelukkig blijven er tot op de dag van vandaag nieuwe talentvolle punk muzikanten komen. Deze rauwe vorm van rockmuziek gaat vaak sociaal-politieke kwesties, filosofie en nog veel meer. Fans van punkrock muziek genieten van snelle gitaarriffs, dominante elektrische bas en veelzijdige percussie. Bekende punkrock muzikanten zijn onder meer de Ramones, The Clash en de Sex Pistols.

Bands van het genre Punk Rock hebben goede coördinatie nodig vanwege het grotere aantal leden, dus plan genoeg ruimte en tijd om uw perfecte live muziek ervaring voor te bereiden.

*Gigstarter is het contactpunt tussen onafhankelijke muzikanten en directe boekers. Boek jouw volgende live muziek act commissie-vrij op Gigstarter!

Toch liever andere muziek?

Voel je vrij om op zoek te gaan naar muzikanten in andere genres. Ga daarvoor terug naar het genre overzicht.