Ben je van plan een dj te boeken voor jouw feest of evenement? Maak de show extra spectaculair door hier een live saxofonist aan toe te voegen. Op Gigstarter vind je een prachtig aanbod aan dj-sax artiesten binnen verschillende prijsklasse. Het is gemakkelijk om via onze database een passende artiest te vinden en hiermee in contact te komen. Stuur een bericht, overleg de details en leg duidelijk je afspraken vast over het evenement. Gigstarter maakt het mogelijk dat de communicatie vlekkeloos verloopt.

Bekijk ons dj's met saxofoon!

Uniek en interactief

Tijdens een dj set kan een live saxofonist een heleboel toevoegen aan de show. Met een saxofoon kan de artiest vrij door de zaal of over het podium bewegen. Dit zorgt vaak voor entertainment en meer interactie met het publiek. Hiernaast kan de muzikant uitgebreide improvisatie solo’s toevoegen aan de nummers, wat een unieke beleving van de muziek creëert. Wie wil dat nou niet?

Ons aanbod

Op Gigstarter hebben wij een gevarieerd aanbod aan dj-sax acts om jouw feest compleet te maken. Ben je op zoek naar een solo-artiest die zowel deejayt als saxofoon speelt dan is Jan van Oort of Philip Stobbelaar wellicht een goede keuze. Past een duo meer bij het evenement dat je organiseert, check dan het profiel van The Paris Plan. Iedere artiest heeft een live video op zijn profiel zodat je direct een eerste indruk kunt krijgen.


volkszanger

Oproep voor dj’s met saxofoon

Lukt het niet om een geschikte artiest te vinden, dan kun je ook gebruik maken van de oproep functie op Gigsarter. Met de oproep functie kun je precies aangeven naar wat voor soort act je opzoek bent en wat de locatie en gelegenheid is. Vervolgens zorgen wij er persoonlijk voor dat er muzikanten worden gelinkt aan jouw verzoek. Wanneer de artiesten (vaak binnen 24 uur) reageren kun je met ze chatten en kijken of er een match is. Makkelijk en vlug geregeld!

Plaats een oproep!

Nog veel meer dj’s

Ook als je alleen op zoek bent naar een deejay kan je op Gigstarter terecht. Wij hebben een aanbod van meer dan 500 dj’s op onze website die klaar staan om een feestje te bouwen. Alle genres zijn aanwezig, van klassieke Nederlandse hits tot aan dansbare house en disco. Voor iedereen wat wils!