The Paris Plan - DJ met Saxofoon

  (7)
  • DJ   /   Rotterdam
  • #Allround #Easy Listening #Disco
  • Klinkt als DJ met saxofoon, DJ saxofoniste en contrabas, Dj met saxofoon, vrouwelijke dj, contrabassist
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar The Paris Plan - DJ met Saxofoon

Check beschikbaarheid
The Paris Plan - DJ met Saxofoon, Allround, Easy Listening, Disco dj

THE PARIS PLAN - DJ MET SAXOFONISTE - DJ DUO

DJ met saxofoon is een gouden combinatie voor een feestje waar gedanst mag worden of als exclusieve lounge achtergrondmuziek. De jonge saxofoniste en de DJ zijn samen het unieke DJ duo The Paris Plan. Beiden zijn fulltime beroepsmuzikanten en weten elk event wat ze moeten doen. Beiden staan achter en voor hun sjieke witte Dj booth, met akoestische instrumenten (contrabas en saxofoon) spelen ze live mee. Dit muziekduo draait/speelt aangename moderne muziek met een beat of fijne lounge muziek.

EXTRA: THE PARIS PLAN MET ZANGERES
Als u meer live entertainment wil met DJ en zangeres of percussioniste: uitbreidbaar met zangeres. Bekende danshits worden gezonden door de zangeres. Deze combinatie kan ook als live achtergrondmuziek, uiteraard ook als dansmuziek.

Muziek

Champagne Avenue - track

Champagne Avenue - track 2

Reviews

Door op 01/11/2021

Wij boekten The Paris Plan voor de lancering van de nieuwe KIA EV6 in onze KIA garage in Lumens. Het duo wist onze gasten goed te vermaken tijdens een walking diner voor de presentatie, maar ook in de loop van de avond. Flexibele Dj's die tof samenwerkten met ons team, bedankt!

Door op 27/07/2021

The Paris Plan draaide tijdens ons 30 jarig jubileum van ons bedrijf Onstream European Consultancy BV. We zijn heel blij dit moment te hebben vereeuwigd met deze bijzondere Dj act! De muziek paste perfect bij ons evenement. Een heel prettig en professioneel duo om een event mee te organiseren: ze denken ook mee!

Door op 19/05/2021

Ik zocht een Dj met saxofoon en vond The Paris Plan op Gigstarter. Top was hun bijzondere optreden op ons (privé) tuinfeest voor mijn 40e verjaardag!

Optredens van The Paris Plan - DJ met Saxofoon

Contact

The Paris Plan - DJ met Saxofoon, Allround, Easy Listening, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Paris Plan - DJ met Saxofoon

The Paris Plan - DJ met Saxofoon is een DJ uit Rotterdam. The Paris Plan - DJ met Saxofoon draait muziek in de stijlen Allround, Easy Listening & Disco. The Paris Plan - DJ met Saxofoon heeft sinds de inschrijving op 23/04/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Paris Plan - DJ met Saxofoon klinkt als: DJ met saxofoon, DJ saxofoniste en contrabas, Dj met saxofoon, vrouwelijke dj, contrabassist. Het repertoire van The Paris Plan - DJ met Saxofoon bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Paris Plan - DJ met Saxofoon krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

The Paris Plan - DJ met Saxofoon hanteert een richtprijs van €800 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.