The Paris Plan - DJ met Saxofoon

  (11)
  • DJ   /   Rotterdam
  • #Allround #Easy Listening #Disco
  • Klinkt als DJ met saxofoon, DJ saxofoniste en contrabas, Dj met saxofoon, vrouwelijke dj, contrabassist
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar The Paris Plan - DJ met Saxofoon

Check beschikbaarheid
The Paris Plan - DJ met Saxofoon, Allround, Easy Listening, Disco dj

THE PARIS PLAN - DJ MET SAXOFONISTE - DJ DUO

DJ met saxofoon is een gouden combinatie voor een feestje waar gedanst mag worden of als exclusieve lounge achtergrondmuziek. De jonge saxofoniste en de DJ zijn samen het unieke DJ duo The Paris Plan. Beiden zijn fulltime beroepsmuzikanten en weten elk event wat ze moeten doen. Beiden staan achter en voor hun sjieke witte Dj booth, met akoestische instrumenten (contrabas en saxofoon) spelen ze live mee. Dit muziekduo draait/speelt aangename moderne muziek met een beat of fijne lounge muziek. Geschikt voor bruiloft, bedrijfsfeest, evenement.

EXTRA: DJ MET SAXOFOON & ZANGERES
Als u meer live entertainment wil met DJ en zangeres of percussioniste: uitbreidbaar met zangeres. Bekende danshits worden gezonden door de zangeres. Deze combinatie kan ook als live achtergrondmuziek, uiteraard ook als dansmuziek.

Richtprijzen:

1 uur: €750
2 uur: €850
3 uur: €950
4 uur: €1050

Excl. Btw, geluid en reiskosten.

Muziek

Champagne Avenue - track

Champagne Avenue - track 2

Reviews

Door op 24/12/2022

Echt superbedankt voor het verzorgen van onze dance classics party voor het personeelsfeest vorige week in het Hilton. We vonden het super dat jullie ook saxofoon en basgitaar erbij speelden als Dj's, we bleven dansen met jullie! Groetjes van de feestcommissie ;-)

Door op 20/11/2022

Het optreden was boven verwachting, echt geweldig. Volume was prima. Je kon zowel dansen als wat kletsen. Communicatie verliep heel snel, prettig en duidelijk. Het meespelen met basgitaar en saxofoon zorgde voor een extra dimensie echt top!

Door op 09/11/2022

Hele fijne mensen om mee samen te werken. SPAR International event op 8 nov in de Laurenskerk Rotterdam was dankzij The Paris Plan een succes, heb jullie gisteren niet meer bedankt bij het weggaan: superbedankt! Groetjes Annelies.

Contact

The Paris Plan - DJ met Saxofoon, Allround, Easy Listening, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vraag offerte aan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Paris Plan - DJ met Saxofoon

The Paris Plan - DJ met Saxofoon is een DJ uit Rotterdam. The Paris Plan - DJ met Saxofoon draait muziek in de stijlen Allround, Easy Listening & Disco. The Paris Plan - DJ met Saxofoon heeft sinds de inschrijving op 23/04/2015 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Paris Plan - DJ met Saxofoon klinkt als: DJ met saxofoon, DJ saxofoniste en contrabas, Dj met saxofoon, vrouwelijke dj, contrabassist. Het repertoire van The Paris Plan - DJ met Saxofoon bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Paris Plan - DJ met Saxofoon krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

The Paris Plan - DJ met Saxofoon hanteert een richtprijs van €800 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.