Ben jij op zoek naar een dj voor een feest, bruiloft of andere gelegenheid. Op Gigstarter kun je ze al vanaf 50 euro vinden! Via onze website kun je gemakkelijk in onze uitgebreide database kijken welke dj bij jouw evenement past. Zo kun je filteren of genre, prijs, locatie en gelegenheid. Wanneer de ideale artiest is gevonden kun je een berichtje sturen en de details over het optreden bespreken. Het is belangrijk dat het contact tussen de opdrachtgever en de dj goed verloopt, daarom helpt Gigstarter door het sturen van reminders als dit nodig is.

Bekijk ons aanbod!

Breed aanbod

Bij Gigstarter hebben we een breed aanbod van meer dan meer dan 500 dj’s. Van foute hits en urban tot house en hardstyle. Alle genres zijn mogelijk! Zo kun je bijvoorbeeld Ella Red boeken als je op zoek bent naar funk en disco, of dj Sneekes voor de fijnste deep house. Ook een dj met saxofonist is een optie. Vind jouw match en stuur een bericht!

Kosten

De kosten van een dj worden gebaseerd op verschillende dingen. Om te beginnen zijn er natuurlijk de reiskosten. Daarnaast heeft een dj vaak een eigen geluidsinstallatie en kost het veel tijd om een set voor te bereiden. Ook kopen dj's de nummers die zij gebruiken, in plaats van deze illegaal te downloaden. Ook hier zitten kosten aan verbonden.


dj gezocht

Dj's oproepen

Geen succes met het vinden van een dj? Probeer een oproep te plaatsen. Met de oproep functie via Gigstarter kun je precies aangeven naar wat voor stijl je op zoek bent en wat de gelegenheid is. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dj’s worden uitgenodigd die bij het verzoek passen. De artiesten geven in de meeste gevallen binnen 24 uur aan of ze beschikbaar zijn. Je kunt ze ook altijd persoonlijk een aanvraag sturen. Denk er wel om dat je met een oproep meerdere dj’s tegelijk aanspreekt.

Plaats een oproep!

Commissie vrij

Gigstarter bemiddelt niet, maar faciliteert de totstandkoming van een boeking. Er komen geen extra bemiddelingskosten bij. De artiest ontvangt de gehele gage zelf, zonder dat wij daar commissie over rekenen.