Wil je dat er op jouw bruiloftsfeest lekker wordt gedanst? Dan is het boeken van een dj een uitstekende keuze! Op Gigstarter hebben we een ruim aanbod aan dj’s die jou bruiloft een nog mooiere dag kunnen maken. Het is eenvoudig om via onze database op zoek te gaan naar een artiest die bij jou wensen past. Wanneer je op het profiel van een deejay klikt kun je snel een indruk krijgen van de act door het bekijken van de live video. Je kunt vervolgens direct via ons platform een bericht sturen naar de artiest als je geïnteresseerd bent.

Bekijk onze bruiloft dj's!

Een onvergetelijk feest

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven, dus daar hoort ook goede muziek bij. Een dj voelt vaak perfect de sfeer van het publiek aan en is bewapend met de beste hits. Hierdoor blijft de dansvloer vol staan en is er de mogelijkheid voor een verzoeknummer gegarandeerd aanwezig. Alles wat een dj nodig heeft is een geluidsinstallatie en draaitafels (die ze meestal zelf meenemen), wat betekent dat hij/zij maar weinig ruimte nodig heeft op de locatie van het evenement. Meer ruimte om te dansen dus!

Ons aanbod

Op onze website bieden we deejays aan binnen allerlei categorieën. Zo hebben we dj’s met saxofoon, vinyl dj’s en komen vrijwel alle genres aan bod. Ben je op zoek naar een feest dj die van alle markten thuis is kijk dan op het profiel van DJ Kees. Is een house dj met een saxofonist er bij meer jouw ding dan is The Paris Plan een uitstekende keuze. Wanneer je de perfecte artiest hebt gevonden kun je gelijk contact met ze op nemen door op de knop ‘Check Beschikbaarheid' te drukken.


bruiloft

Bruiloft dj’s oproepen

Wil het nog niet lukken om de perfecte artiest te vinden voor je bruiloft dan is er nog een tweede optie: een oproep plaatsen! Als je een oproep plaatst op Gigstarter kun je nauwkeurig aangeven waar je naar op zoek bent. Beschrijf het thema, de muziekstijl, je budget en andere details voor het trouwfeest, dan gaan wij aan de slag om hier gepaste deejays aan te koppelen. Met de geselecteerde artiesten kun je gemakkelijk in gesprek gaan, zodat je er achter kunt komen wie je het liefst op je feest wilt hebben. Snel en handig!

Plaats een oproep!

Nog veel meer dj’s

Misschien ben je er nog niet helemaal uit wat voor muziek je op jouw trouwerij wilt of je zoekt voor de ceremonie iets anders dan het feest daarna. In dat geval hebben we nog een veel breder aanbod aan muzikanten op onze website. Neem hier een kijkje wat de mogelijkheden zijn op Gigstarter.