Ontdek de exclusieve voordelen van het PRO+ lidmaatschap

Door Het Gigstarter Team op 14-08-2023

Het is zomer! De perfecte tijd voor livemuziek in alle soorten en maten. Er is geen betere tijd om die agenda vol te boeken en een aantal podia te gaan rocken! Maar waarom zou je je beperken tot de grenzen zoals wij die kennen? Is het ooit in je opgekomen om de grenzen te overschrijden? Met ons PRO+ lidmaatschap zijn er geen grenzen! Ontgrendel het volledige potentieel van je artistieke reis, verhoog je profiel en versterk je succes als nooit tevoren. Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap in dit artikel.

promotie banner plus nlWord een PRO+ lid

Features op features op features...

Als PRO-lid kun je reageren op oproepen, meer recensies krijgen en je talent laten zien via niet één, niet twee, maar wel vijf fascinerende profielen. Dompel je publiek onder in je kunstenaarschap met een galerij van krachtige foto's en live video's van je optredens. Laat je fans op een dieper niveau met je in contact komen met je contactgegevens centraal op je artiestenprofiel. Bereid je voor op de schijnwerpers wanneer je optredens een prominente plaats innemen op onze startpagina, waardoor je zichtbaarheid en erkenning krijgt. En daar hoeft het niet bij te blijven... Onze PRO+ leden zijn de sterren van de show, zij krijgen exclusieve mogelijkheden om te schitteren op onze social media kanalen en in onze blog posts. Als PRO+ lid geniet je van al deze voordelen en nog veel meer. Heb je een opfrissing nodig van de PRO voordelen? Klik hier.

Oproepen zonder grenzen

In een oproep geven boekers de Gigstarter-crew alle details voor het evenement. Zodra de oproep is geplaatst, nodigt ons team alleen PRO (en PRO+) muzikanten uit voor de aanvraag van het optreden. Maar hier wordt het spannend - deze oproepen vinden meestal weerklank in één land, een podium voor de meesten. Maar toch, als PRO+ lid is jouw canvas grenzeloos. Heeft de boeker een oproep geplaatst in Spanje voor een rock band en jij lijkt een match ondanks dat je uit België komt? Je zal uitgenodigd worden om in het buitenland op te treden! Om een lang verhaal kort te maken: krijg nog meer optredens en verbreed je horizon als een PRO+ lid. Zelfs als je nog niet opgeklommen bent tot de PRO status, zal de spotlight je niet ontgaan. Niet-PRO artiesten die uitgenodigd worden voor een call krijgen een geweldige kans - een gratis proefabonnement van 1 maand. Mis geen kansen op optredens en kom meer te weten over ons oproepensysteem.
promotie internationaalWord geboekt in een van de 9 EU-landen waar we actief zijn.

Ongelimiteerde profielen en zichtbaarheid

Zodra je een PRO+ lid wordt, bepaal je zelf in welke landen je zichtbaar bent. Je kunt een vertaling maken voor je profiel voor een specifiek land (of alle) en het Gigstarter-team zal de aanvraag herzien. Je kunt zichtbaar zijn in Engeland, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Zoals eerder vermeld bij het oproepproces, kun je worden uitgenodigd voor oproepen uit andere landen. Boekers uit andere landen kunnen ook direct een verzoek voor jouw diensten indienen! Klaar om je wereldwijde aanwezigheid met precisie en professionaliteit te organiseren? Het PRO+ lidmaatschap is waar je muziek een universele taal wordt.

In tegenstelling tot de PRO-functie, is het aantal profielen dat je kunt beheren met PRO+ niet beperkt tot 5. Dit betekent dat je voor al je acts een apart profiel kunt aanmaken!

Leer onze PRO+ rocksterren kennen

Wil je enkele van onze PRO+ muzikanten leren kennen? We hebben drie van onze beste artiesten geselecteerd die de moeite waard zijn om te bekijken!

Ben je overtuigd van de voordelen van het PRO+ lidmaatschap? Wacht niet langer om lid te worden van de internationale gig familie en maak je klaar voor take off! Dompel jezelf onder in een wereld waar succes geen grenzen kent.


Word PRO+


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: lidmaatschap, voordeel, voordelen, pro, artiest, muzikant, aanbod, offer, deal