Verras je geliefde met live muziek op Valentijnsdag

Door Het Gigstarter Team op 10-02-2020

Wil je last minute op een originele manier indruk maken tijdens Valentijnsdag? Boek dan live muziek via Gigstarter en verras je geliefde met een persoonlijk concert. Wij hebben een aantal artiesten geselecteerd die jouw Valentijnsdag veranderen in een heel speciale dag!

Bekijk alle artiesten op Gigstarter

Elaine Hakkaart

Bijna niks romantischer dan een goede singer-songwriter als Elaine Hakkaart die voor jou en je partner komt zingen. Elaine begeleidt zichzelf op piano (en af en toe op gitaar of ukulele) en laat zich inspireren door – muzikanten zoals Billie Eilish, Norah Jones, Wende Snijders, Amy Winehouse, David Bowie en Tom Odell.



Elaine Hakkaart

Martijn Buijnsters

Volledig instrumentaal is natuurlijk ook een optie, en dan ben je bij akoestisch gitarist Martijn Buijnsters aan het goede adres. Hij biedt live muziek op maat met een breed repertoire van klassiek en romantisch populaire muziek. Als aanvulling op zijn optreden speelt hij graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij hij ook iets vertelt over de inhoud van de muziek. Je krijgt dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren, wat bijdraagt aan de totaalervaring!



Martijn Buijnsters live

Swing Majeur

Meerdere artiesten uitnodigen? Wat dacht je van twee gitaren en een bas: het traditionele Gypsy Trio. Denk daarbij aan de stijl en het repertoire van Django Reinhardt, fijne akoestische achtergrondmuziek zonder harde beats maar met melodieuze improvisaties en jazzy rythmes. Samen vormen zij vanaf het eerste moment een hecht trio met hoorbaar en zichtbaar speelplezier. Hiermee krijg je een glimlach op Valentijnsdag!



Swing Majeur live

Bekijk alle artiesten op Gigstarter

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: valentijnsdag, gigstarter, live muziek