Elaine Hakkaart

  (7)
  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Easy Listening #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Lianne La Havas, Lana del Rey, Dodie, Maaike Ouboter, Norah Jones, Eefje de Visser, Billie Eilish
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Elaine Hakkaart

Check beschikbaarheid
Elaine Hakkaart, Easy Listening, Pop, Singer-songwriter soloartist

Elaine (geboren op 02-07-2000) studeert momenteel Jazz & Pop (hoofdvak zang) aan het conservatorium in Utrecht.

Van jongs af aan is Elaine altijd al bezig met muziek, theater, en alles wat daar mee te maken heeft. Op zevenjarige leeftijd krijgt ze de rol van kleine Eponine in Les Miserables van Stage Entertainment, en daarna volgen vele rollen in verschillende producties (zoals Mary Poppins en Joseph) van o.a. Stage Entertainment en Verlinde Entertainment. Vanaf haar achtste spreekt en zingt ze in voor series en films voor o.a. Disney, Nickelodeon en Netflix en zingt ze commercials in voor o.a. Ikea en VTech. In 2016/2017 volgde ze de vooropleiding aan het conservatorium in Rotterdam (Codarts, richting Muziektheater), en in 2018 werd ze aangenomen op het conservatorium in Utrecht (hoofdvak zang Jazz & Pop). In 2018 is zij ook begonnen met het schrijven van eigen liedjes. Elaine zingt graag repertoire van – en laat zich inspireren door – muzikanten zoals Billie Eilish, Norah Jones, Wende Snijders, Lana del Rey, Lianne La Havas, Dodie, Maaike Ouboter, Esperanza Spalding, Amy Winehouse, David Bowie en Tom Odell.

Afgelopen jaren heeft Elaine veel ervaring opgedaan met het solo (of met gitarist of band) spelen, bij bijvoorbeeld verschillende restaurants/cafe’s (zoals Ron Gastrobar, Cafe Flater, Cafe the Walrus, Restaurant Minevitus), theaters (zoals de Stadsschouwburg Utrecht), en feesten, festivals en evenementen (o.a. de Uitmarkt, Culturele Zondag Utrecht, Weesp Gastvrij, Daybreaker, studentengala). Ook op bruiloften en andere ceremonies en evenementen past Elaine en haar muziek goed.

Elaine begeleidt zichzelf op piano (en af en toe op gitaar of ukulele), maar is ook te boeken met bijvoorbeeld een gitarist, een jazz combo (drums, contrabas en piano) of met volledige band. Informeer voor de mogelijkheden en tarieven.

Muziek

REGEN (original) - demo

june (original) - DEMO

Idontwannabeyouanymore (Bil...

Foto's

Reviews

Door op 28/09/2020

Elaine is een hele positieve, vrolijke maar vooral talentvolle jongedame! Geen enkel verzoek is haar te moeilijk en ze heeft de ceremonie op onze bruiloft extra mooi gemaakt! Mijn partner heeft speciaal voor de bruiloft een liedje op de piano leren spelen en Elaine heeft zich hierin volledig kunnen aanpassen op zijn tempo! Ondanks haar jonge leeftijd durft ze mensen ook te coachen als hier behoefte aan is. Wij zouden haar aan iedereen aanraden!

Door op 15/07/2020

Supertof en fijn optreden bij ons thuis in kleine kring! Elaine (met gitaar) voelt de sfeer goed aan en zingt heerlijk. De clipjes op Gigstarter en Youtube geven een goed beeld van de sfeer van haar optreden.

Door op 18/03/2020

Super artiest. Heerlijke stem, zelf alles goed geregeld. Prettig om mee samen te werken. Ik heb haar weer geboekt voor volgend jaar! 7 maart 2021.

Contact

Elaine Hakkaart, Easy Listening, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Elaine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Elaine Hakkaart

Elaine Hakkaart is een solo-artiest uit Utrecht. Elaine Hakkaart maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Singer-songwriter. Elaine Hakkaart heeft sinds de inschrijving op 19/09/2019 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Elaine Hakkaart klinkt als: Lianne La Havas, Lana del Rey, Dodie, Maaike Ouboter, Norah Jones, Eefje de Visser, Billie Eilish . Het repertoire van Elaine Hakkaart bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Elaine Hakkaart krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Elaine Hakkaart hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.