Gigstarter tips voor het Work & Music Festival

Door Het Gigstarter Team op 25-10-2018

In samenwerking met Spaces Amsterdam organiseert Gigstarter op vrijdag 2 november het allereerste muziek- en werkfestival. Verwacht een muzikaal bomvolle dag (van 09:00 tot 20:00!) waarin werk en muziek worden gecombineerd met workshops, optredens, spontane jams en tijd tussendoor om te werken. Kom langs en laat je inspireren, wij hebben alvast wat hoogtepunten voor jou uit het programma geselecteerd.

Een klassiek begin met Alla Classica

10:15-10:30

Jouw werkdag beginnen met prachtige klassieke muziek, wie wil dat niet? Ensemble Alla Classica werd in 2009 opgericht en treedt sindsdien regelmatig op bij allerlei soorten evenementen door heel Nederland. Verwacht van dit strijkersensemble sfeervolle uitvoeringen van de grootste meesters, die voor kippenvel kunnen zorgen op de vroege morgen.

Teambuilding door Brood & Beleg

10:30-11:00

Door de kunst van het (team)werk te combineren met het maken van muziek, bekijken de coaches van Brood & Beleg hoezeer muziek de werkvloer positief kan beïnvloeden. Naar elkaar luisteren en gezamenlijk tot een muzikaal geheel komen is hierbij essentieel. Tijdens het festival zal coach Bart van der Velpen samen met componist en jazztrompettist Diederik Rijpstra de geluiden van het publiek gebruiken om een volledig nieuw bedrijf te ontwikkelen, binnen 30 minuten. Ervaar het zelf en laat je verbazen over de kracht van muziek!

Gitaarlessen van Guitar Academy

11:00-11:30

De oprichter van Guitar Academy, de virtuoze Wim den Herder, leert je binnen een half uur de basis van het gitaar spelen. En daar hoef je helemaal geen ervaring voor te hebben. Neem een gitaar van thuis mee, en wees niet verbaasd als je na slechts een half uur jamt! Op het eind gaat Wim ook de geweldige mogelijkheden van het instrument laten zien met zijn unieke Wimpicking-techniek.

Het spetterende ABC Gospel Choir

12:30-12:45

De lunchbreak op werk vieren met een gospelkoor! ABC Gospel Choir komt langs met een hele fijne verzameling zwarte gospel-, Motown- en soulclassic-covers. Het repertoire van het koor is even divers als de zangers zelf. Dit gaat heel speciaal klinken in de algemene hal van Spaces.

Silent Disco met DJ PAUL C4GE

15:00-16:00

DJ en trompettist Paul C4GE draait de beste platen voor elke gelegenheid, van bedrijfsfeesten tot festivals. En nu voor het eerst overdag tijdens het werk. Hij neemt hier zijn Silent Disco systeem voor mee zodat iedereen op zijn eigen koptelefoon kan genieten en dansen op de lekkerste nummers. Shake it off!

Braziliaans feest met Roda da Holanda

17:15-18:15

De geweldige live act, Roda da Holanda, is geïnspireerd op 'roda de samba', beroemd gemaakt in Rio de Janeiro, waar de muzikanten aan een ronde tafel zitten en het publiek de artiesten omcirkelt. Je komt niet dichter bij een Braziliaans feest dan met Roda de Holanda.

We hopen je te zien op deze inspirerende dag op 2 november! Neem collega's, vrienden en flexwerkers mee naar dit gratis toegankelijke festival waar je werk en het festivalgevoel voor het eerst kan combineren. Het hele programma vind je op de site van Spaces.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: tips, festival, spaces, gigstarter