Alla Classica

  (3)

Indicatie €250 - €974

Stuur een persoonlijk bericht naar Alla Classica

Check beschikbaarheid
Alla Classica, Klassiek, Barok, Romantiek ensemble

De mooiste klassieke muziek op uw evenement wordt gespeeld door ons strijkensemble Alla Classica. Wij spelen op verschillende gelegenheden, als achtergrondmuziek, muzikaal intermezzo, concert of simpelweg bij de koffie of lunch.
U kunt van de muziek genieten in de vorm van een trio of duo. Met het trio zijn wij aanwezig met twee violisten en een celliste. Ons duo bestaat uit een viool en een cello. Deze akoestische muziek hoeft niet versterkt te worden, waardoor er geen extra apparatuur nodig is.
Wij spelen voornamelijk lichte klassieke muziek, bijvoorbeeld Bach, Vivaldi en Mozart. Voor speciale gelegenheden, zoals uw bruiloft of kerstfeest, hebben wij specifieke muziekstukken. Natuurlijk kunt u ook zelf aangeven of u bepaalde stukken graag hoort.

Muziek

J.S. Bach Air

Canon

Queen Sheba

Reviews

Door op 05/11/2018

Alla Classica trad op bij het festival Sound of Spaces. Het communiceren met het ensemble ging soepel, ze kwamen op tijd en kwamen alle afspraken na. Hun klassieke optreden was van hoge kwaliteit en paste precies bij de setting. Hun geluid klonk geweldig. Ik zou Alla Classica zeker aanraden!

Door op 24/06/2018

Spieringfestival Muiden - muziek en braderie. Uitgenodigd als onderdeel van klassiek koffieconcert. Ruim op tijd aanwezig voor de kennismaking. Leuk programma (in overleg) samengesteld. Mooie muziek en zeker op onze locatie (een kerk) klonk het heel mooi.

Door op 15/05/2018

Uitstekend optreden van Alla Classica, geheel volgens de planning. Fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.

Contact

Alla Classica, Klassiek, Barok, Romantiek ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Alla

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Alla Classica

Alla Classica is een ensemble uit Den Haag. Alla Classica speelt muziek in de stijlen Barok, Klassiek & Romantiek. Alla Classica heeft sinds de inschrijving op 15/10/2015 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Alla Classica klinkt als: Mozart. Het repertoire van Alla Classica bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Alla Classica krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Alla Classica hanteert een richtprijs van €250 - €974 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.