DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

  (7)
  • DJ   /   Huizen
  • #Dance #Electronic #Deep house
  • Klinkt als *tot en met juli 2022 volgeboekt. Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek)
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €774

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

Check beschikbaarheid
DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één), Dance, Electronic, Deep house dj

* tot en met juli 2022 volgeboekt. Ik ben PAUL C4GE een Bruiloft & Drive-In DJ en Trompettist. Tweede van Noord Holland geworden tijdens de Love Awards in de categorie beste bruiloft DJ. Werkzaam bij Armada Music (muziek label van Armin van Buuren). Ik beschik over alle apparatuur, zowel licht als geluid, om een geweldige avond te verzorgen. Naast DJ apparatuur kun je er ook voor kiezen dat ik mijn trompet meeneem zodat ik ook live mee speel tijdens het DJ-en. Ook silent disco is een optie, bekijk mijn website voor meer informatie. Hopelijk tot snel.

Muziek

C4GE CLOSED 032

C4GE CLOSED 027

C4GE CLOSED 026

Reviews

Door op 10/02/2020

Perfect communication, representable, Tuned into wwhat the audience would like. Overall a sure thing for a good set / night!

Door op 25/12/2019

In één woord geweldig! Vooraf onze keuze qua smaak doorgesproken met Paul en hij heeft op een fantastische wijze hieraan invulling gegeven. Het perfect aanvoelen van de sfeer en daarop inspelen, puik gedaan Paul. Ook de momenten waarop je met de trompet meespeelde gaven een extra dimensie aan de muziek. Mede door jouw bijdrage is het een onvergetelijke avond geworden. Onze dank daarvoor. Mensen zoeken jullie een goede DJ dan zijn jullie bij Paul zeker aan het goede adres.

Door op 27/06/2019

Nogmaals bedankt voor je optreden tijdens de borrel van onze Lokale Media Awardshow. Paul heeft een lekkere lounge/nudisco mix neergezet en mensen bleven lang hangen! De trompet erbij maakte het helemaal af. Als laatste nog complimenten voor je duidelijke communicatie vooraf en dat je proactief je set opbouwde bij binnenkomst.

Contact

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één), Dance, Electronic, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) is een DJ uit Huizen. DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) draait muziek in de stijlen Dance, Electronic & Deep house. DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) heeft sinds de inschrijving op 29/11/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) klinkt als: *tot en met juli 2022 volgeboekt. Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek). Het repertoire van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) hanteert een richtprijs van €350 - €774 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.