DJ PAUL C4GE

  (5)
  • DJ   /   Huizen
  • #Dance #Electronic #Deep house
  • Klinkt als Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek)
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €774

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ PAUL C4GE

Check beschikbaarheid
DJ PAUL C4GE, Dance, Electronic, Deep house dj

Ik ben PAUL C4GE een Bruiloft & Drive-In DJ. Tweede van Noord Holland geworden tijdens de Love Awards in de categorie beste bruiloft DJ 2018. Werkzaam bij Armada Music (muziek label van Armin van Buuren). Ik beschik over alle apparatuur, zowel licht als geluid, om een geweldige avond te verzorgen. Naast DJ apparatuur kun je er ook voor kiezen dat ik mijn trompet meeneem zodat ik ook live mee speel tijdens het DJ-en. Ook silent disco is een optie, bekijk mijn website voor meer informatie. Hopelijk tot snel

Muziek

C4GE CLOSED 027

C4GE CLOSED 026

C4GE CLOSED 025

Reviews

Door op 27/06/2019

Nogmaals bedankt voor je optreden tijdens de borrel van onze Lokale Media Awardshow. Paul heeft een lekkere lounge/nudisco mix neergezet en mensen bleven lang hangen! De trompet erbij maakte het helemaal af. Als laatste nog complimenten voor je duidelijke communicatie vooraf en dat je proactief je set opbouwde bij binnenkomst.

Door op 05/11/2018

Paul heeft de silent disco verzorgd tijdens het festival Sound of Spaces! De communicatie met Paul verliep soepel over Whatsapp. Hij reageerde snel en wist ons ook goed te adviseren. Er waren drie verschillende kanalen met drie verschillende genres waaruit je kon kiezen. Paul heeft op al deze drie verschillende kanalen tegelijkertijd gedraaid. Dit heeft Paul succesvol gedaan en daarom raden wij Paul zeker aan!

Door op 03/10/2017

Hij draaide lekker en stond open voor suggesties. De trompet act is cool.

Contact

DJ PAUL C4GE, Dance, Electronic, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ PAUL C4GE

DJ PAUL C4GE is een DJ uit Huizen. DJ PAUL C4GE draait muziek in de stijlen Dance, Electronic & Deep house. DJ PAUL C4GE heeft sinds de inschrijving op 29/11/2015 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ PAUL C4GE klinkt als: Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek). Het repertoire van DJ PAUL C4GE bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ PAUL C4GE krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

DJ PAUL C4GE hanteert een richtprijs van €350 - €774 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.