DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

  (10)
  • DJ   /   Huizen
  • #Dance #Electronic #Deep house
  • Klinkt als Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek)
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €899

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

Check beschikbaarheid
DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één), Dance, Electronic, Deep house dj

* UPDATE: Mei en juni 2023 zijn volledig volgeboekt, juli zit ook al bijna vol.

Ik ben PAUL C4GE een Bruiloft & Drive-In DJ en Trompettist. Tweede van Noord Holland geworden tijdens de Love Awards in de categorie beste bruiloft DJ. Werkzaam bij Armada Music (muziek label van Armin van Buuren). Ik beschik over alle apparatuur, zowel licht als geluid, om een geweldige avond te verzorgen. Naast DJ apparatuur kun je er ook voor kiezen dat ik mijn trompet meeneem zodat ik ook live mee speel tijdens het DJ-en. Ook silent disco is een optie, bekijk mijn website voor meer informatie. Hopelijk tot snel.

Muziek

C4GE CLOSED 032

C4GE CLOSED 027

C4GE CLOSED 026

Reviews

Door op 28/03/2023

Paul heeft een deel van het avondprogramma verzorgt voor een jaarlijkse bijeenkomst van onze beroepsvereniging. Hij was goed bereikbaar voor overleg van tevoren en de begeleiding op de trompet maakt de avond anders dan een 'gewone' DJ. Dit resulteerde in een ontzettend leuke avond, de voetjes gingen al snel van de vloer en het was duidelijk dat iedereen het naar zijn zin had!

Door op 14/09/2022

Van het begin tot het einde was de communicatie met Paul super en heel relaxed. Hij heeft voor ons een waanzinnige openingsdansmix gemaakt die ook nog live ondersteund werd met zijn eigen trompet. Aan alles merk je dat Paul erg muzikaal is. Hij weet haarfijn de sfeer en smaak aan te voelen en hier op in te spelen. De dansvloer was de hele avond compleet gevuld en hij heeft het dak eraf gedraaid!

Door op 29/06/2022

We had an amazing wedding party thanks to Paul! It was very easy to communicate with him about what we wanted for the party. The music was excellent and he also worked with me to incorporate some Bollywood songs into the playlist. We had guests from different parts of the world and they really enjoyed the evening! I liked that he started off with some easy beats while the guests were still having dinner and then smoothly transitioned into dance music. He also got in touch with the venue to ensure that they had the technical setup for his equipment. Perfect DJ for our wedding!

Optredens van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

Meer optredens

Contact

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één), Dance, Electronic, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één)

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) is een DJ uit Huizen. DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) draait muziek in de stijlen Dance, Electronic & Deep house. DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) heeft sinds de inschrijving op 29/11/2015 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) klinkt als: Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek). Het repertoire van DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

DJ PAUL C4GE (DJ en Trompettist in één) hanteert een richtprijs van €175 - €899 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.