Maak kennis met ons ecosysteem: deel 2

Bij Het Gigstarter Team

Vorige week hebben we je enkele van de partners voorgesteld die we bij andere bedrijven hebben weten te vestigen. In deel 2 van deze blog willen we een aantal van onze uitstekende partners die deel uitmaken van ons muziekecosysteem die we vorige week nog niet hebben genoemd, uitlichten. Kijk hieronder voor meer informatie over deze geweldige bedrijven die deel uitmaken van ons ecosysteem.

Jazz de Ville

Jazz de Ville is een online jazz radiostation, dat wereldwijd uitzendt vanuit het kantoor in Amsterdam. Het is een platform voor alles wat met Jazz te maken heeft en is opgericht door DJ Maestro, de beruchte Nederlandse DJ en tevens onze Gigstarter-artiest. Stem af op het online radiostation en luister naar 4 verschillende kanalen, samengesteld door de meester van vinyl zelf.

DJ MaestroDJ Maestro en zijn vinyl collectie

Photobooth Huren

Uw evenement een extra twist geven? Laat ons je dan voorstellen aan onze partner Photobooth Huren. De grootste photobooth vergelijkingssite van Nederland voor het vergelijken van alle soorten Photobooths. Net als op Gigstarter kun je via het platform gratis offertes aanvragen bij meer dan 250 verschillende photobooths. Dankzij de handige filters kun je op zoek naar de juiste photobooth die bij jouw evenement past. Een photobooth is zo'n geweldige toevoeging aan een evenement om de moemories van de avond eveerblijvend te maken.

Red Light Jazz

Red Light jazz is een jaarlijks jazz festival in en rond de beroemde Wallen van Amsterdam. Gestart in 2014, geïnitieerd door lokale ondernemers, benadrukt Red Light Jazz de rijke traditie die Amsterdam heeft als echte jazzstad. Gigstarter is een trotse partner van het Red Light Jazz festival. In het verleden mochten (internationale) artiesten van het platform spelen op dit prachtige festival. Heb je interesse om op de volgende editie van dit festival te spelen, stuur ons dan een bericht op info@gigstarter.nl.

Rockademy

Rockademy is begonnen vanuit het idee dat muziek toegankelijk en beschikbaar moet zijn voor iedereen, twee dingen waar Gigstarter ook voor staat! Maak je muziek voor je plezier? Rockademy maakte deze aanpak in korte tijd bekend bij het grote publiek. Met een eigentijdse lesmethode krijgen jong en oud, beginners en gevorderden in korte tijd zijn of haar instrument (nog) beter onder de knie. Kortom: een succesformule! Sinds de oprichting is Rockademy uitgegroeid tot de bekendste muziekschool van Leiden en omstreken. Daarnaast geeft Rockademy ook diverse workshops aan bedrijven als ABN AMRO, KLM, BDO Accountants, Van Mastrigt en Partners, Ronald Mc Donald en vele andere bedrijven.


Gigstarter uitgelegd door Paul, oprichter van het platform

Dit zijn slechts enkele van de geweldige bedrijven die deel uitmaken van ons ecosysteem. Om te zien wie er nog meer deel uitmaken van het Gigstarter ecosysteem, klik hieronder!
Zie Partners


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: partners, jazz de ville, red light jazz, photo booth, services