Gigstarter artiesten op Eurosonic Noorderslag 2018

Door Barbara Spaanjaars op 16-01-2018

Maak je agenda de komende week vrij voor alle gave live muziek in Groningen. De stad staat tijdens de 32e editie van Eurosonic Noorderslag op zijn kop en wij gaan natuurlijk een kijkje nemen! Ook Gigstarter artiesten zullen op en rondom dit festival optreden. Welke acts je zeker moet gaan bekijken? Wij zetten ze op een rijtje voor je.

Lars Koehoorn

Woensdag 17 januari, Universiteitsbibliotheek Groningen, begin:13:30

Begin het festival op een unieke plek waar de kennis voor het oprapen ligt, de Universiteitsbibliotheek in Groningen. Hier zal de talentvolle Lars Koehoorn een intieme en sfeervolle show geven om de dag mee af te trappen. Locatie, artiest en de atmosfeer gaan mooi samenvallen voorspellen wij.

The Tiger Lovemachine

Vrijdag 19 januari, Bezine Bar, 21.00 tot 03.00

The Tiger Lovemachine is zeker geen onbekende in Groningen. Deze grunge veteranen verzorgen ook dit jaar een rock festijn tijdens het festival Eurosonic Noorderslag. Ditmaal wederom in de Bezine Bar, het officieuze rock epicentrum van het festival.

Stompin’ Grounds

Vrijdag 29 januari, de Drie Gezusters, begin:20:15

Tijdens de Altersonic showcases in de Drie Gezusters struikel je traditiegetrouw over al het muzikale talent wat er speelt. Tientallen acts laten tijdens Eurosonic Noorderslag hun kunsten zien aan het publiek. Verwacht stevige songs waarin de karakteristieke scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Hier ga je in de toekomst nog meer van horen!

Rumble in the Barn

Vrijdag 29 januari, de Drie Gezusters, begin: 21:15

Als je al geniet van al dit talent in het centrum van Groningen bij Altersonic moet je zeker even blijven hangen voor het optreden van Rumble in the Barn. Deze jongens hebben we een keertje mogen ontmoeten in de Q-factory, Amsterdam. Hier gaven ze al een goed optreden tijdens Popsport, en we zijn benieuwd wat ze nog meer in petto voor ons hebben.

Wij van Gigstarter zijn zelf ook te vinden op Eurosonic Noorderslag. We hopen je daar te zien!
Houd onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten voor de leukste kiekjes. Tot dan.

Gerelateerde blogs:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: rumble in the barn, lars koehoorn, tiger love machine, festival, noorderslag, eurosonic, gigstarter