Gigstarter artiesten op Eurosonic/Noorderslag 2017

Door Tom op 10-01-2017

Van 11 tot en met 14 januari is het weer tijd voor Eurosonic/Noorderslag in Groningen. De jaarlijkse muziekconferentie en showcase festival beleeft dit jaar alweer zijn 31 editie en naast het officiële programma is er een agenda vol live muziek om te gaan zien. Ook veel Gigstarter artiesten zullen gaan optreden en wij lichten een paar heerlijke acts voor je uit, van een talentvolle indierockband tot aan een formatie die al twintig jaar in het vak zit.

CYNBEL

Vrijdag 13 januari, de Drie Gezusters, 21:25 - 22:00

De enige locatie in Groningen waar iedereen wel een keer is verdwaald door de vele zalen en trappen. Zorg dus dat je op tijd bent voor de indie-rockband CYNBEL. Een enthousiaste gitarist, groovende bassist en een drummende leadzanger zorgen voor een frisse mix van indiepop en grootse stadionrock, beïnvloed door bands als U2, The Police en Kings of Leon. Afgelopen jaar deden ze mee met de Popronde en tourden daarmee door heel Nederland. Nu kan Groningen zich klaarmaken voor een fijne show van deze heren uit Nijmegen.

Cynbel- Vagabonds

Blijf na deze show nog even in de Drie Gezusters want dan kan je meteen door naar de show van Rose Marin die in de Tiki bar speelt. Fijne country van een 16 jarig talent!

The Tiger Lovemachine

Vrijdag 13 januari, de Bezinebar, 22:45-23:30

Pak je jas snel na het optreden van Rose Marin en loop in 10 minuten naar de karakteristieke Bezinebar. Hier staan tijdens Eurosonic/Noorderslag de gitaren een tandje harder. Rock zwaait hier de scepter en de heren van Tiger Lovemachine weten dat als geen ander. Verwacht heerlijke grunge, rock en meer door de versterkers. Blijf na het optreden meteen hangen voor de gig van Magnetic Spaceman en het nachtprogramma. Hopelijk is jouw slaapplek ook op loopafstand na deze mooie avond.

The Tiger Lovemachine - No Heart Feelings

Marvin Dee

Zaterdag 14 januari, Hampshire Hotel Plaza, 09:00-10:00

Vroeg uit de veren op de zaterdag want Marvin Dee geeft een speciaal solo-optreden in het Hampshire Hotel. Na een overtuigend optreden met zijn band in Paradiso en een daaropvolgende tour door Nederland laat de singer-songwriter nu ook solo zijn krachten zien. Wat een goed begin van de dag!

Marvin Dee - 50 Ways To Leave Your Lover

Plutonium

Zaterdag 14 januari, Crowbar,17:00-23-00

Twintig jaar in het vak, dat mag gevierd worden! Al jaren zorgt Plutonium voor een muzikale opschudding met een mix van metal, hiphop en punk. De band uit Amsterdam is een ideale optie om de zaterdag mee af te sluiten. Als kers op de taart komt rapper Casto van Onderhonden mee naar Groningen om de Crowbar op zijn kop te zetten.

Plutonium - Junky

Daarnaast mogen wij als Gigstarter ook mooie nieuw naar buiten brengen tijdens Eurosonic/Noorderslag. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de bekendmaking. Tot in Groningen iedereen!

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: eurosonic, noorderslag, gigstarter, de drie gezusters, de bezinebar, cynbel, rose marin, plutonium, optreden