The Tiger Lovemachine

  (2)

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Tiger Lovemachine

Check beschikbaarheid
The Tiger Lovemachine, Alternatief, Grunge, Rock band

No rookies, just born to rock your socks off....
De rete strakke grunge band The Tiger Lovemachine staat garant voor een dampende rock’n roll show. Na de goed ontvangen debuut EP ‘Little Swimmer’ in 2014 (vinyl), volgden er vele optredens. Van de kleinste cafés, vetste festivals tot in een overvol Paradiso! Deden o.a. de support van: Therapy?, White Cowbell Oklahoma, Claw Boys Claw, New Adventures en meer leuke namen.
In 2015 werden er 2 singles met clip uitgebracht, die allebei meer dan 100k beluisterd werden via Spotify!

Op 5 mei 2018 is het album ‘Spree’ uitgekomen. The Tiger Lovemachine op zijn best, 12 grunge songs die uit een lopen van ingetogen, tot wild en catchy.

Recencie album ‘Spree’ Rockportaal:
Zanger/gitarist Ido Stoter zingt nog steeds even sterk (en blijft vergelijkingen oproepen met Kurt Cobain) || we horen een geslepen en goed geoliede machine aan het werk op dit album || Alle nummers zijn door de band zelf geschreven en bruisen van energie || Het eind resultaat mag er zijn, dampende, stampende grunge met lekker in het gehoor liggende melodieën en stevig gitaarwerk || Twaalf nummers in een kleine 35 minuten, dat betekent korte, compacte nummers met een explosieve kern van energie. Deze nummers moet en wil je live horen! Grunge leeft als nooit tevoren!

Recensie album ‘Spree’ Musicmaker:
De Tiger Lovemachine maakt rauwe, energierijke en pretentieloze rock. Kortom: grunge zoals die bedoeld is. De twaalf nummers tikken net de 34 minuten aan en vliegen zonder opsmuk, op een Bleach-achtige wijze aan je voorbij || De liedjes van het kwartet zijn misschien niet van het niveau Nirvana, maar de plaat kent echt wel heel sterke popmelodieën en meezingbare zanglijnen. || Dat de ervaren rockers met dergelijk jeugdig elan voor de dag weten te komen, is hartverwarmend en hoopgevend.

Muziek

Round 'n Round

The Sheets don't Smell the ...

Spree

Reviews

Door op 22/09/2015

The Tiger Lovemachine is een onwijs strakke rock band die zich op een hele originele en eigentijdse manier in een uitgesproken niche als de Seattle Sound (Grunge) weet te bewegen. De bandleden zijn professioneel, vriendelijk en stipt.
Ze speelden op de openingsborrel van het nieuwe Gigstarter kantoor in hartje Amsterdam waar ze een onwijs vet optreden neer wisten te zetten (zie onze Facebook voor de foto's).
De band is wel heel hard en moet goed afgesteld worden om tot haar recht te komen, een geluidsman is daarom een aanrader.
De band is zowel gepast voor rauwe feesten in een schuur als voor popzalen met een goed geluidssysteem en professioneel zaalgeluid. Voor een originele rockband moet je bij the Tiger Lovemachine zijn!

Door op 21/09/2015

Deze band rockt zoals Nirvana in hun beste tijden. Veel energie op en van het podium, professioneel optreden en een gegarandeerd rockfeestje.
Tiger Love Machine is een aanrader.

Optredens van The Tiger Lovemachine

Contact

The Tiger Lovemachine, Alternatief, Grunge, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Tiger Lovemachine

The Tiger Lovemachine is een band uit Zwolle. The Tiger Lovemachine speelt muziek in de genres Alternatief, Grunge & Rock. The Tiger Lovemachine heeft sinds de inschrijving op 05/03/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Tiger Lovemachine klinkt als: Nirvana. Het repertoire van The Tiger Lovemachine bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Tiger Lovemachine krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

The Tiger Lovemachine hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.