Gig's Valentijn Picks: Benelux Editie

Door Het Gigstarter Team op 13-02-2023

Als je moeite hebt met het bedenken van een idee voor je Valentijn of de geplande verrassing is op het laatste moment geannuleerd, maak je geen zorgen wij hebben een perfecte muzikale oplossing voor je. Bekijk onze Benelux Editie van Valentijn Picks om van deze dag in februari een onvergetelijke romantische ervaring te maken.

Samuel Andryk (NL)

Samuel Andryk is een Amerikaanse muzikant, die een muzikant van de wereld genoemd kan worden aangezien hij zijn hele leven in 5 verschillende landen heeft gewoond en opgetreden. Hij is momenteel gevestigd in Amsterdam en biedt elke boeker de beste huiskamerconcerten en romantische avonden. Onlangs bracht Samuel zijn eerste EP "Oxytocin" uit, gemaakt tijdens een lockdown op een eiland in Spanje. Deze nummers knuffelen afstandelijk en laten je een diepe verbinding in jezelf voelen. Zijn soepele stem gecombineerd met rustgevende akoestiek is een geweldig cadeau voor je partner.

The Candle Light Cycles met Samuel Andryk

The Loopfactory (BE)

The Loopfactory is een uniek interessant project gestart door Tom van de Venne. Het doel ervan is om te laten zien dat met behulp van een gitaar, loop pedaal en ongelooflijk talent, het gemakkelijk is om prachtige, boeiende show te maken. Tom heeft het Conservatorium van Brussel & Maastricht afgerond, werkte samen met artiesten als Los del Trie, Ingeborg, Belle Perez en vele anderen en speelde in tientallen evenementen. De Loopfactory is perfect voor avonden bij kaarslicht, privé sessies en kleine bijeenkomsten, waar een magische akoestiek ontbreekt.

Tom Van de Venne - Suzanne live voor Nostalgie

Just Us 2 (NL)

Just Us 2 is een geweldig akoestisch duo, dat je vanuit hun unieke, chille en romantische perspectief naar pop/rock n roll nummers laat kijken. Ze combineren kunst en liefdadigheid door niet alleen voor verjaardagen, bruiloften en partijen op te treden, maar ook voor Song Factory Music Marathon in de Liedjesfabriek en voor verpleeghuis De Waalnoog.

With or Without You door Just Us 2

Jonas & Adinda (BE)

Jonas & Adinda is een Belgisch jazz performing duo van jonge en creatieve muzikanten. Samen studeerden ze aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgden hun reis in de muziek door te spelen in jazzclubs, op privéfeesten, bruiloften en hotels. Rustige pianoakkoorden en zachte jazznoten van dit duo zullen niemand onverschillig laten op de dag van de liefde.

Paranoia Purple - Yebba (Cover door Adinda Hertmans)

Marty Reyes (NL)

Marty Reyes is een Nederlandse singer/songwriter, die op Gigstarter in drie formaties wordt gepresenteerd: solo, in de band "Is This Your Bike?" en het duo Reyes & Jones. Zijn muzikale stijl varieert van chille covers tot veel meerstemmigheid en dynamiek. Zijn band creëert een nieuwe folky/country stijl met een vleugje blues, die helpt om grote hits als Barbie Girl of Wrecking Ball te heroverwegen.

Marty Reyes - Cigarettes and French Fries (Live)

The Lazy Frank Orchestra (BE)

The Lazy Frank Orchestra is een muzikaal trio/band met een unieke blues sound bestaande uit enkel gitaar, zang en percussie. Alle leden (Frank, Rudy en Christoph) hebben hun eigen manier om het optreden persoonlijk en speciaal te maken voor verschillende soorten evenementen door de contrabas te vervangen door een elektrische bas of door Bossa's en Oosterse ritmes. Deze band biedt een geweldige ervaring gebaseerd op de balans van klanken, akkoorden en motieven.

Sour Milk Cow Blues door The Lazy Frank Orchestra


Ben je al overtuigd van deze geweldige artiesten? Of ben je op zoek naar iets specifiekers? Blader door onze database door op onderstaande knop te klikken!


Browse nu


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: valentijnsdag, live, muziek, artiesten, romantisch, liefde, cadeau, valentijn, romantiek