De beste locaties voor live muziek in Valencia

Door Het Gigstarter Team op 10-07-2019

Ben je van plan om naar Valencia te gaan en wil je weten waar je naartoe moet om de beste live muziek in de stad te zien? Het Gigstarter Team heeft de interessantste locaties in de stad op een rijtje gezet!

Pop en rockmuziek in Jeruzalem Club

Een prachtige historische hal in Valencia. Jerusalem Club bevindt zich in het centrum van de stad, in een gebouw dat in de jaren 1940 een bioscoop was. Het is een historische plaats, algemeen bekend bij het publiek en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Check de agenda voor de opkomende optredens.

bluesEen van de bijzondere bezienswaardigheden van Valencia: City of Arts and Sciences

De knusse Loco Club

Een knusse en intieme locatie met voor een geweldige mix van live-muziekuitvoeringen en een maandelijkse nacht met talentvolle muzikanten. Een muzieklocatie door muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers. Op deze locatie kun je er zeker van zijn om alle soorten genres tegen te komen: rock and roll, soul, country rock, r & b, pop, indierock enz.

La Fabrica de Hielo

La Fábrica de Hielo is een inspirerende ruimte aan het strand van Cabanyal, een ontmoetingsplaats voor artistien uit allerlei soorten disciplines die met gezamelijke projecten proberen te tonen wat artistiek Valencia te bieden heeft.
Kom langs en laat je inspireren door de verschillende kunsten!

Jazzmuziek bij Jimmy Glass Jazz Bar

Jimmy Glass Jazz Bar is de beroemdste jazzclub in Valencia en werd in 1991 opgericht door Chevi Martínez. The Jimmy Glass programmeert 4 wekelijkse concerten en opent alleen zijn deuren voor deze concerten. Een muzikale aanrader voor alle muziekliefhebbers.

bluesJimmy Glass

De juiste akoestiek bij 16 Toneladas

16 Toneladas is geopend in maart 2014. Het begon met een ruimte die speciaal was ontworpen voor live muziek. De locatie zorgt voor alle belangrijke aspecten om ervoor te zorgen dat alle muziekliefhebbers het best mogelijke geluid ervaren. Kom langs en ervaar het zelf op deze bijzondere locatie.

Dansen bij Retrovisor

Retrovisor is een club die open is tijdens de vroege uren (18.00 tot 3.30 uur), met muziek van verschillende dj's en live bands. Zaterdags zijn gewijd aan elektronische muziek en op vrijdag vind je genres zoals funk, hiphop, drum en bas en reggae. Bij Retrovisor kun je ook populaire muziekgroepen uit Valencia spotten, dus deze plek is zeker de moeite waard!

En dat waren ze! De beste locaties die Valencia te bieden heeft voor live muziek. Voeg een paar van deze locaties toe aan je wishlist wanneer je van plan bent deze geweldige stad te bezoeken. Lang leve live muziek!

Gerelateerde blogs van Gigstarter:

Op de hoogte blijven van Gigstarter en haar artiesten?
Meld je aan voor de kwartaal nieuwsbrief

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: tips, gigstarter, valencia