De beste live muziek bij zomerse hitte

Door Het Gigstarter Team op 26-06-2019

De zomerse hitte heeft Europa in zijn greep. Welke soorten live muziek horen bij dit mooie weer? Wij selecteerden drie hete acts van Gigstarter die goed bij deze temperaturen passen en jou ook muzikale verkoeling kunnen geven.

Virtuoze Flamenco van Kambiz Afshari

De klanken van de prachtige Spaanse muziekstijl Flamenco brengen onze gedachten meteen naar zomerse oorden. Kambiz Afshari beheerst het genre als geen ander en heeft flamencogitaar gestudeerd aan Codarts (Rotterdams Conservatorium). Hij is zowel solo, duo of als een trio te boeken!

Cubaanse sferen met Trio Son Cubano

Cuba is een land waar bijna altijd de zon schijnt. Dat hoor je terug in de swingende en dansbare muziek die van het eiland afkomstig is met Buena Vista Social Club als beroemdste muzikale exportproduct. Het Nederlandse Trio Son Cubano speelt al 15 jaar lang authentieke Son Cubano, de muziekstijl uit het oosten van Cuba. Boek deze act voor jouw feest en probeer dan maar eens stil te blijven zitten!

De frisse wind van KalentuRa Drums

Laat je met een frisse wind omver blazen door drumband KalentuRa Drums! Deze Tropische drumband - wordt vaak ook brassband genoemd - zorgt dat elk evenement in een ritmisch spektakel verandert. Mocht je één van deze acts inhuren voor jouw evenement, dan is een zomers feest gegarandeerd.

Gerelateerde blogs van Gigstarter:

Op de hoogte blijven van Gigstarter en haar artiesten?
Meld je aan voor de kwartaal nieuwsbrief

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, zomer, hitte