Boek live muziek voor je zomerse terras

Door Het Gigstarter Team op 13-05-2020

Gigstarter is het platform waarmee je elke soort live muziek kan boeken voor een optreden op jouw zomerse terras! Een muzikant boeken voor een concert was nog nooit zo eenvoudig. Heb je een restaurant of bar met terras en wil je live muziek op een veilige afstand? Plaats een oproep en geschikte artiesten geven hun beschikbaarheid aan. Kom via de chat direct in contact met de artiesten en boek live muziek voor deze zomer op jouw terras.

Plaats een oproep voor live muziek

Eigenaars van bars, cafés en restaurants; maak deze zomer speciaal met live muziek

Bent u de eigenaar van een bar of beheer je het terras van een café of restaurant? Dan is het tijd om Gigstarter alle beschikbare artiesten te bekijken die niet kunnen wachten om op je terras op te komen treden. Met live muziek vier je de heropening van je bedrijf en geef je deze zomer een bijzondere twist aan je terras. Grote festivals zijn verboden, dus waarom zou je niet een klein feestje maken op je terras met live muziek waar iedereen van kan genieten. Bekijk goed wat er allemaal mogelijk is op dit gebied in jouw gemeente voordat je live muziek gaat boeken.Dit is hoe een Gig van saxofonist Jan van Oort eruit kan zien op je terras

Singer-songwriter, DJ en meer boeken voor op jouw terras

Je kan elke soort live muziek voor je terras boeken! Muzikanten zijn creatief en flexibel, vooral als het gaat om optreden op een terras met mensen die genieten van de zon en de drankjes die je schenkt. Via Gigstarter heb je direct contact met de artiest en de mogelijkheid om alle opties te bespreken. Denk je bijvoorbeeld aan een singer-songwriter die vrolijke zomerse liedjes ten gehore brengt? Of een DJ die relaxte muziek uitvoert om de goede sfeer op gang te brengen? Het kan!

terraceAkoestische ensembles, zoals het duo Mais, zijn perfect voor een terras Gig!

Een terras Gig opzetten is eenvoudig

Je hebt met onze grote database het grootste aanbod van artiesten van de Benelux. Je kan rechtstreeks contact opnemen met deze artiesten via het Gigstarter-profiel van de artiest. Je kan ook een oproep plaatsen op het online platform en wij nodigen geschikte artiesten uit die overeenkomen met jouw zoekcriteria. Ze geven aan of ze beschikbaar zijn voor de terras Gig. Met de artiest kan je direct overleggen over de mogelijkheden van het optreden, de betaling, de benodigde apparatuur en de nummers die gespeeld kunnen worden.

Beide services zijn volledig gratis. En als je via Gigstarter een artiest, band, DJ of singer-songwriter boekt, hoef je geen commissie of boekingskosten te betalen. Makkelijk toch? Voor vragen kan je ons altijd mailen: info@gigstarter.nl

Live muziek zorgt voor een onvergetelijke zomer op je terras! Neem een ​​kijkje in de database van Gigstarter en neem direct contact op met een artiest om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er een onvergetelijke zomer van maken!

Bekijk Gigstarter artiesten

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live, muziek, gigstarter, terras