Akoestisch duo MAIS

  (12)
  • Ensemble   /   Rotterdam
  • #Coverband #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Akoestisch duo, zanger-gitarist, contrabassist. Hits in singer-songwriter sound. Geschikt voor bruiloftmuziek, tuinfeest, huiskamerconcert, verjaardag. Van live achtergrondmuziek tot muziek voor een feestje
  • 19 geverifieerde boekingen

Indicatie €700 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Akoestisch duo MAIS

Check beschikbaarheid
Akoestisch duo MAIS, Coverband, Akoestisch, Pop ensemble

Akoestisch duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist en contrabassist, met een breed repertoire van covers van de afgelopen 60 jaar popmuziek. Te boeken vanaf €450 voor 1 set. Wie op zoek is naar goede live muziek of bijvoorbeeld achtergrondmuziek welke weinig ruimte in beslag neemt ben je bij MAIS meteen goed!
Ons publiek staat verbaasd hoe vol een akoestisch duo kan klinken. In de stijl ‘unplugged’ ‘singer-songwriter’ ‘acoustic lounge’. Ons geheim: een goede zanger die tevens een strakke ritmische gitarist is + een warm zoemende contrabassist. Het repertoire zijn liedjes in allerlei smaken die jong en oud aanspreken, van The Doors tot aan Ed Sheeran, Anouk tot aan The Scene. Liedjes van toen en nu. Van rustig kabbelend tot hier en daar een dansje.

RICHTPRIJZEN EX BTW EX REISKOSTEN

- €700 2x45min in 2,5 uur
- €800 3x45min in 4 uur door heel Nederland

>> VRAAG OFFERTE AAN

We sturen altijd bloedsnel een offerte! Heb je vragen? Maak dan gebruik van Gigstarter berichtencentrum, we antwoorden bloedsnel.

Heeft u een feestje en uw budget of geluidsniveau is niet toelatend voor een coverband dan is MAIS de oplossing. We nemen als duo weinig ruimte en zijn dus altijd in te passen voor welk feestje dan ook. Daarnaast kunnen we ook onze percussioniste meenemen voor extra akoestische beats!

Ons akoestisch duo bestaat al 15 jaar, is ondertussen 100% professioneel en we repeteren nog wekelijks. En dat hoort u zeker terug in de kwaliteit van de muziek en de uitstraling. MAIS heeft elk type event gespeeld, van een bruiloft, ceremonie tot een groot festival. We komen altijd in een nette 'vintage' kledingstijl. En naast gewoon goede muziek en goede performance maken we altijd heldere afspraken.

Achtergrondmuziek
Akoestisch duo MAIS is een specialist in het verzorgen van live achtergrondmuziek. Tijdens welk event dan ook, we vinden het prachtig om te mogen verzorgen. We krijgen altijd de vraag: vinden jullie het niet erg zo ondankbaar op de achtergrond? Wij vinden het te gek op aangenaam volume lekker te mogen spelen!

Feest met MAIS
MAIS kan prima een feestje geven. Met hits om op te dansen. We bouwen een optreden op met verschillende sferen. Met een akoestisch duo heb je natuurlijk geen dampende coverband, wel 2 muzikanten die proberen de mensen soms op de dansvloer te krijgen en er even op te houden. Ook hebben we een speciaal percussie pedaal waarmee we extra 'beats' maken. Maar wil je echt de hele nacht dansen dan kan je beter een Dj nemen.

Bruiloftmuziek, bruiloftband
MAIS is door 15 jaar spelen op bruiloften en door meedenken in de voorbereidingen een ware bruiloftsspecialist geworden: we worden hierdoor als bruiloftmuziek geboekt. Voordat we op jullie bruiloft spelen nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen en onze mogelijkheden door. Goed overleg is bij ons altijd de basis! Akoestisch duo MAIS is geschikt voor de ceremonie), de receptie of voor het avondfeest.

Bedrijfsevenement
Een band op de werkvloer kan dat? Akoestisch duo MAIS is perfect in te passen in bedrijfsevenementen. We zijn gewend om feilloos op event te spelen en u ook nog even te helpen met de microfoon bij uw toespraak. Achtergrondmuziekje? Geen punt verzorgen we ook. We spelen voor klanten als Van der Valk Hotels, BAM Vastgoed, Gemeente Rotterdam.

Tuinfeest
U geeft een tuinfeest, bbq of feest in de huiskamer… maar de buren moeten het ook nog leuk blijven vinden? Dan is akoestisch duo MAIS de oplossing voor live muziek op uw tuinfeest. We nemen weinig ruimte in beslag, spelen niet te hard en mengen ons gezellig tussen de gasten op uw feest.

Muziek

Don't panic - Coldplay

Wild Wood - Paul Weller

Sitting Waiting Wishing - J...

Foto's

Reviews

Door op 24/06/2022

Maurits en Istvan hebben fantastisch gespeeld op onze bruiloft. Het was precies de vibe waarop we hadden gehoopt. Ze voelden goed aan welke muziek aansloot bij ons publiek. Het contact en de communicatie verliep vlot! Een echte aanrader voor op je bruiloft!

Door op 10/03/2022

Tijdens het Open Huis op onze school heeft het duo Mais een geweldige bijdrage aan de sfeer geleverd! Zij hebben heerlijke muziek gemaakt, waar iedereen zeer enthousiast over was.
Ook verliep het contact wat betreft afstemming etc. helemaal top.
Ik kan dit duo dan ook absoluut aanbevelen!

Door op 15/01/2022

Zeer toffe gasten, correcte afspraken
Muziek en zang fantastisch.
Ik zelf en onze klanten hebben er van genoten.
Top duo.

Contact

Akoestisch duo MAIS, Coverband, Akoestisch, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Akoestisch duo MAIS

Akoestisch duo MAIS is een ensemble uit Rotterdam. Akoestisch duo MAIS speelt muziek in de stijlen Coverband, Akoestisch & Pop. Akoestisch duo MAIS heeft sinds de inschrijving op 27/08/2014 in totaal 19 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Akoestisch duo MAIS klinkt als: Akoestisch duo, zanger-gitarist, contrabassist. Hits in singer-songwriter sound. Geschikt voor bruiloftmuziek, tuinfeest, huiskamerconcert, verjaardag. Van live achtergrondmuziek tot muziek voor een feestje. Het repertoire van Akoestisch duo MAIS bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Akoestisch duo MAIS krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Akoestisch duo MAIS hanteert een richtprijs van €700 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.