Wooden Moons

  • Band   /   Surhuisterveen
  • #Coverband #Rock #Tributeband
  • Klinkt als The Beatles, The Doors. The Kinks, The Rolling Stones, Johny Cash, Neil Young en veel meer!

Indicatie €350 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Wooden Moons

Check beschikbaarheid
Wooden Moons, Coverband, Rock, Tributeband band

Wooden Moons is een tribute band uit het noorden van het land. vijf mannen die hun voorliefde voor de sixties en seventies willen delen met het grote publiek. De band speelt uitsluitend nummers uit deze geweldige tijd maar heeft een afwisselende setting van een intieme, akoestische sfeer tot een compleet georganiseerde chaos. Naast het repertoire zijn ook de instrumenten en aankleding compleet gebaseerd op de jaren zestig en zeventig. Wooden Moons is geschikt op vrijwel iedere locatie waar verlangd wordt naar de muziek en beleving van toen!

Bandrecentie: "Wooden Moons! Gehuld in een uniforme outfit, witte bloes, zwarte das. Het doet je denken aan de oude bandjes uit de zestiger jaren, en je van de eerste zwart-wit clips op TV zag, met van die keurige kereltjes met hun haren netjes gekamd. Maar laat je niet misleiden, hoewel zeer jeugdig heeft dit frisse bandje binnen no time "de oldtimers" op de dansvloer. The Kinks, Santana, Jimi Hendrix, het komt allemaal voorbij. Jongens die met grote teugen genieten van de zaal, en dat merk je. De band stijgt boven zichzelf uit met een heerlijk geluid. Op hun eigen manier is deze band authentiek te noemen en daarmee onderscheiden ze zich", aldus Oerrock jurylid Gert Scheffer.

Muziek

Heart of Gold - Neil Young

Jumping Jack Flash - Rollin...

Gloria - Them

Reviews

Boek Wooden Moons en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wooden Moons, Coverband, Rock, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wooden Moons

Wooden Moons is een band uit Surhuisterveen. Wooden Moons speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Tributeband. Wooden Moons heeft sinds de inschrijving op 14/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wooden Moons klinkt als: The Beatles, The Doors. The Kinks, The Rolling Stones, Johny Cash, Neil Young en veel meer!. Het repertoire van Wooden Moons bestaat uit alleen covers.

Wooden Moons hanteert een richtprijs van €350 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.