Born to Follow - Bon Jovi Tribute

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Born to Follow - Bon Jovi Tribute

Check beschikbaarheid
Born to Follow - Bon Jovi Tribute, Rock, Pop, Tributeband band

Born to Follow is een Bon Jovi Tribute band. De bandnaam stamt af van de 1e track (en 1e single) van het in 2009 uitgebrachte album “The Circle”.

De passie en motivatie om een Bon Jovi Tribute band op te richten komt weg bij oprichter en zanger Michel de Graaf. Hij heeft de originele band eigenlijk al sinds zijn jeugd altijd gevolgd en is groot fan.

De zoektocht naar bandleden is begonnen in het najaar van 2017, waarbij Erik (Gitarist) en Martijn (Bassist) al snel interesse toonden om aan dit project mee te werken. Bij Martijn was er nog even een twijfel, maar na wat goede gesprekken en het wat dieper analyseren van de muziek was het toch wel duidelijk dat er genoeg uitdaging in de muziek zat om dit project aan te nemen.

Via Michel werden ook drummer Herman (een oude bekende van de zanger) en toetsenist Frank gevraagd om zich bij de band te voegen. Helaas moesten Herman en Frank al vroeg na de start door prive omstandigheden aangeven niet verder te kunnen gaan.

Gelukkig had Erik ook nog een aantal “oude bekenden” in zijn muziekkring en zo werden Richard (Toetsenist) en Martin (Drummer) gevraagd of ze interesse hadden om deel te nemen aan deze mooie uitdaging. Van beide kanten was er veel enthousiasme en ontstond er al snel een klik tussen de verschillende bandleden tijdens de repetities.

De band Born to Follow was geboren.

De bedoeling van Born to Follow is om zoveel mogelijk de grootse hits van Bon Jovi ten gehore te brengen aan het publiek. Naast Livin’ on a prayer, You give love a bad name en It’s My Life, worden ook de hits als Always, In These Arms en Bed of Roses niet overgeslagen.

De 5 muzikanten, met elk een behoorlijke dosis ervaring, hebben maar 1 missie en dat is om het publiek tijdens de optredens, naast een heerlijk Bon Jovi gevoel, een onvergetelijke muziekavond te laten ervaren met spetterende gitaarsolo’s, superstrakke drumritmes, zwoele pianoklanken en lekkere bas riffs.

Muziek

Bed of Roses

In These Arms

Runaway

Reviews

Boek Born to Follow - Bon Jovi Tribute en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Born to Follow - Bon Jovi Tribute, Rock, Pop, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jarno

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Born to Follow - Bon Jovi Tribute

Born to Follow - Bon Jovi Tribute is een band uit Borne. Born to Follow - Bon Jovi Tribute speelt muziek in de genres Rock, Pop & Tributeband. Born to Follow - Bon Jovi Tribute heeft sinds de inschrijving op 20/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Born to Follow - Bon Jovi Tribute klinkt als: Bon Jovi. Het repertoire van Born to Follow - Bon Jovi Tribute bestaat uit alleen covers.

Born to Follow - Bon Jovi Tribute hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.