Eastwood Coverband

  (21)
  • Band   /   Zutphen
  • #Allround #Coverband #Pop
  • Klinkt als Abba / Queen / Amy Winehouse / Guus Meeuwis / André Hazes
  • 30 geverifieerde boekingen

Indicatie €499 - €899

Stuur een persoonlijk bericht naar Eastwood Coverband

Check beschikbaarheid
Eastwood Coverband , Allround, Coverband, Pop band

Eastwood is een coverband uit de regio Zutphen en bestaat uit vier ervaren muzikanten. Voor grotere evenementen spelen we onder de naam Eastwood XL. De band wordt uitgebreid met een extra gitarist voor net wat meer power. Ook kunnen we een totaalpakket inclusief DJ en geluidsman verzorgen.

Tweestemmige zang, akoestische gitaar, verfijnde toetsenarrangementen, compacte percussie en solide bas typeren de sound van de band. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit popcovers vanaf de 80's: Mooie luisterliedjes van Ed Sheeran en The Common Linnets, Swingende dansnummers van Abba en Michael Jackson en daarnaast ook wat steviger werk van Queen en Golden Earring. Daarnaast spelen we met plezier een "guilty pleasure" of nederlandstalige meezinger: een feestje maak je samen met je publiek!

Muziek

Compilatie van een aantal n...

Compilatie van een aantal n...

Make you feel my love

Foto's

Reviews

Door op 23/09/2021

Na Eastwood coverband gespot te hebben op gigstarter vrijwel direct geantwoord op de nodige vragen die wij hadden. Ik kan niet anders zeggen dat alles perfect verliep! Een fantastisch optreden hebben ze gegeven bij ons in Bar32. Het dak ging eraf die avond op ons evenement. Geluid perfect, zang fantastisch. Flexibel in overleg qua muziek, tijden en zijn heel breed qua muziekgenre. Jullie snappen wel dat wij Eastwood meerdere keren geboekt hebben😉. Hopelijk mogen we ze snel weer verwelkomen. Boeken dus!! Echt een aanrader.

Door op 16/09/2021

Prachtig optreden gehad tijdens een buitenfeest in onze binnentuin.

Gezellige band, met bandleden die zorgen voor een ontspannen sfeer. Er wordt prima aangevoeld wat het publiek nodig heeft. Ze wisten het feest tot het einde toe erin te houden!

Volgend jaar zeker weer!

https://www.youtube.com/watch?v=6_JX8d8V2eY

Door op 07/09/2021

De Eastwood Coverband is makkelijk te benaderen en denkt graag mee over eventuele mogelijkheden. Ze weten goed hoe ze om moeten gaan met hun publiek en voelen goed aan wat wel en niet werkt. Dit is de 2e keer dat ik hun heb zien spelen en het blijft een top band! Ze zijn van alle markten thuis.

Contact

Eastwood Coverband , Allround, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jarno

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eastwood Coverband

Eastwood Coverband is een band uit Zutphen. Eastwood Coverband speelt muziek in de genres Allround, Coverband & Pop. Eastwood Coverband heeft sinds de inschrijving op 12/08/2017 in totaal 30 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eastwood Coverband klinkt als: Abba / Queen / Amy Winehouse / Guus Meeuwis / André Hazes. Het repertoire van Eastwood Coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Eastwood Coverband krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 21 reviews.

Eastwood Coverband hanteert een richtprijs van €499 - €899 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.