Eastwood Coverband

  (5)
  • Band   /   Zutphen
  • #Allround #Coverband #Pop
  • Klinkt als Fleetwood Mac / Common Linnets / Abba /
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Eastwood Coverband

Check beschikbaarheid
Eastwood Coverband, Allround, Coverband, Pop band

Eastwood is een coverband uit de regio Zutphen en bestaat uit vier ervaren muzikanten. Tweestemmige zang, akoestische gitaar, verfijnde toetsenarrangementen, compacte percussie en solide bas typeren de sound van de band.

Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit popcovers vanaf de 80's: Mooie luisterliedjes van Passenger en The Common Linnets, Swingende dansnummers van Abba en Michael Jackson en daarnaast ook wat steviger werk van Simple Minds en Golden Earring.
Op een feestje spelen we vaak een aantal Nederlandstalige meezingers en als u een verzoekje heeft spelen we deze met plezier in een Eastwood-jasje.

Muziek

Compilatie van een aantal n...

Compilatie van een aantal n...

Make you feel my love

Reviews

Door op 18/07/2018

Beste leden van Eastwood!

Jullie hebben de muziek verzorgd op de 50e verjaardag van mijn vriendin in Valburg. Behalve wij waren ook de gasten zeer enthousiast over jullie en werd er meerdere keren aan mij gevraagd hoe ik aan jullie was gekomen en waar jullie vandaan kwamen...eigenlijk zegt dit genoeg!

Ook het contact er voor liep op rolletjes en de afspraken zijn absoluut nagekomen.

Bij een volgend feestje zal ik zeker weer bij jullie "aankloppen" en bij anderen zal ik jullie zeker aanbevelen.

Nogmaals dank en tot snel,
Peter

Door op 29/06/2018

Wauw, wauw, wauw.!!!!
Wat een top band. De bruidegom had 1 nummer wat hij graag wilde als ode, dat was Rood van Marco Borsato. Best een lastig nummer zei de band, maar wat hebben ze dit goed opgepakt. De rillingen liepen over ons heen. iedereen ging los, de hele familie inclusief de eigenaar van het restaurant waren erg enthousiast.
Als wij weer een keer een band nodig hebben dan hoeven wij niet meer verder te zoeken. ;)
Liefs Anne-Marieke en Henk

Door op 07/05/2018

We hebben de eastwood coverband gevraagd om op korte termijn de plek op te vangen die wij hadden toebedeeld aan een zangeres die een zwaar ongeluk heeft gehad. Wij werden zeer welkom ontvangen en gevraagd om een repetitie bij te wonen om te luisteren naar hun kwaliteiten. Dit was een waar lust voor het gehoor. Nadat wij onze voorkeur voor het genre muziek hadden doorgegeven werden er direct een aantal nummers gespeeld. Wij wisten het zeker dat wij deze band op onze bruiloft wilden. Wij hadden 1 nummer die voor ons heel bijzonder was en wilden dit als ode. Hier is door de band heel hard op geoefend en was een waar genot om te horen op onze bruiloft.
Wij raden iedereen aan om deze band voor welke gelegenheid dan ook te boeken. Je zal versteld staan van hun kwaliteiten. Eastwood coverband bedankt voor jullie belangrijke bijdrage aan de mooiste dag uit ons leven.

Contact

Eastwood Coverband, Allround, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jarno

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eastwood Coverband

Eastwood Coverband is een band uit Zutphen. Eastwood Coverband speelt muziek in de genres Allround, Coverband & Pop. Eastwood Coverband heeft sinds de inschrijving op 12/08/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eastwood Coverband klinkt als: Fleetwood Mac / Common Linnets / Abba / . Het repertoire van Eastwood Coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Eastwood Coverband krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Eastwood Coverband hanteert een richtprijs van €350 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.