Lizzy V & Band

  (15)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Americana #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Gigstarter Artiest van het jaar 2015, Authentiek, Eigen en vrolijk. Als BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange. Naast 5 mans bandformatie ook Solo, Duo en Trio formatie optredens.
  • 55 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Lizzy V & Band

Check beschikbaarheid
Lizzy V & Band, Americana, Pop, Singer-songwriter band

GIGSTARTER ARTIEST VAN HET JAAR 2015. De 21 jarige intercontinentaal optredende Lizzy V wint prijs na prijs. Juryrapport: “`Met een geweldig stuk gevoel in haar set weet ze het publiek al snel ademloos te krijgen. Haar teksten hebben inhoud en wat deze artieste als belangrijkst onderscheiden vermogen heeft is de puurheid van haar persoon, die ze moeiteloos tot uiting brengt. Lizzy V is echt 1 van de sterkste talenten van de afgelopen tijd!"

Deze jonge fulltime singer songwriter en ras-artieste doet meerdere optredens per week door heel Nederland en dit jaar ook in Los Angeles, Nashville, Stockholm, Ibiza, Frankfurt, Brussel en Florence.

Maar nu komt het, Lizzy V heeft om wie zij is (authentiek, professioneel en toffe persoonlijkheid als ook haar bijzonder mooie stem een even bijzonder team om haar heen staan, zoals Mattias Lindblom, Stefan Glaumann, Louis Henry Sarmiento van Sonic Vista Studios en Davy NATHAN de Amerikaanse producers van o.a. Lady Gaga, Akon, Toni Braxton, Bruno Mars, Christina Aguilera, David Guetta, Swedisch House Maffia en Patti Labelle. Check haar socials om haar eerste officiële singles te beluisteren en haar avonturen te volgen en ….vergeet haar niet te boeken!
Zij zal u zeker positief verrassen!

Lizzy is fantastisch van kleine al of niet intieme settings zoals een verjaardag of iemand in het zonnetje zetten, een huwelijks ceremonie tot aan grote podia en festivals. Te boeken als solo, duo, trio, of volle bandformatie.
Graag stemmen wij met u af wat gewenst is om jullie dag of evenement onvergetelijk te maken.
Lizzy beschikt indien gewenst over eigen professionele geluids- en licht apparatuur en geluidsman.

Lees svp de bijzondere reviews die ze heeft ontvangen!

Muziek

Lizzy V - Faces

Lizzy V - Out of Time

Lizzy V - Faces (Chrome Cha...

Foto's

Reviews

Door op 13/09/2018

Wat een geweldige middag hebben wij gehad aan de Utrechtse grachten! Lizzy speelde ons gezelschap helemaal plat samen met haar internationale band. Wij hebben genoten Lizzy, dankjewel!

Door op 15/07/2018

Voor ons huwelijk wilde we een festival opzet. Lizzy kwam met de opzet om solo te beginnen om daarna met band door te gaan en in ons geval tot het dak ervaf ging.

De communicatie vooraf was erg aangenaam en zeer professioneel waardoor we maanden voor ons feest al konden relaxen op gebied van muziek. Lizzy V hielp meedenken, was bereid een verzoeknummer te spelen en alles op een vriendelijke manier. Op het feest zelf ging alles super vlot en we hebben enorm genoten van de muziek. Nog steeds krijgen we berichten binnen van gasten met complimenten. Lizzy V is een aanrader!!! Prachtige stem en een heerlijke eigen stijl.

Wat een band, niemand stond stil! De klank zat goed en muzikaal waren ze erg sterk. Ook was er een heerlijke interactie met de gasten. Wij zijn nog steeds aan het nagenieten. Bedankt!

Door op 24/02/2018

Awesome meeting you and see you perform at The NAMM Show, Los Angeles!! People loved it and hope to see you this summer in Nashville. Your new fans xx

Optredens van Lizzy V & Band

Meer optredens

Contact

Lizzy V & Band, Americana, Pop, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisanne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lizzy V & Band

Lizzy V & Band is een band uit Rotterdam. Lizzy V & Band speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Americana. Lizzy V & Band heeft sinds de inschrijving op 23/11/2015 in totaal 55 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lizzy V & Band klinkt als: Gigstarter Artiest van het jaar 2015, Authentiek, Eigen en vrolijk. Als BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange. Naast 5 mans bandformatie ook Solo, Duo en Trio formatie optredens.. Het repertoire van Lizzy V & Band bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lizzy V & Band krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Lizzy V & Band hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.