Vincent MacDonald

  • Soloartiest   /   Arnhem
  • #Soul #Reggae #Blues
  • Klinkt als My self, Jack Johnson , Bob Marley, Ben Harper, Otis Redding, Rolling Stones, John Mayer, Al Green, U2

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Vincent MacDonald

Check beschikbaarheid
Vincent MacDonald, Soul, Reggae, Blues soloartist

Schrijven en melodien bedenken is een cruciaal onderdeel van singer-songwriter zijn. Iets waar ik veel plezier uit haal en mijn gevoel creatief kan uiten. 

Ik ga helemaal op in het proces en laat mijn creativiteit de vrije loop. Veel van mijn tracks gaan over onderwerpen zoals liefde, geluk, verlies, hoop, verdeeldheid het leven in al zijn facetten.

Onderwerpen waar ik zelf mee te maken heb gehad en waar jij je vast ook wel in kunt herkennen.  Vervolgens voorzie ik de woorden van een melodie en een beat om het gevoel compleet te krijgen. Dit proces kan op verschillende manieren ontstaan. Soms heb je eerst muziek en volgt daarna tekst en soms een heel idee in mijn hoofd wat ik vervolgens uitwerk.


Door de jaren heen heb ik in verschillende bands mogen spelen, zoals de New Sound Sistem reggaeband of de latingroep Bandera Latina, heb ik in diverse coverbands gespeeld en zangers/zangeressen begeleid op akoestisch gitaar.

Ik haal mijn inspiratie uit iconische artiesten zoals Otis Redding, Ben Harper, Bob Marley en Jimi Hendrix. Bands zoals de Rolling Stones, Dire Straits en U2 maar ook moderne muzikanten zoals Ben Howard, John Mayer, Anderson Paak en Coldplay. 

Als muzikant laat ik graag mijn eigen geluid horen. Schrijven, zingen, spelen… Ik doe het allemaal! Mijn focus ligt op (moderne) soul, blues, folk en reggae.
 Voor mij is geen hokje waar muziek te plaatsen is. Het is veelziijdig, kleurrijk en evolueert net zoals ik zelf in het leven groei.

Muziek

Wish Studio Version

Stare into the sun Band Ver...

Last Night Ukulele Reggae V...

Reviews

Vincent MacDonald heeft nog geen reviews.

Contact

Vincent MacDonald, Soul, Reggae, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vincent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vincent MacDonald

Vincent MacDonald is een solo-artiest uit Arnhem. Vincent MacDonald maakt vooral muziek in de genres Soul, Reggae & Blues. Vincent MacDonald heeft sinds de inschrijving op 28/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vincent MacDonald klinkt als: My self, Jack Johnson , Bob Marley, Ben Harper, Otis Redding, Rolling Stones, John Mayer, Al Green, U2. Het repertoire van Vincent MacDonald bestaat uit covers en eigen werk.

Vincent MacDonald hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.