Zangeres Patricia Foort

  • Soloartiest   /   Goes
  • #Soul #Disco #Gospel
  • Klinkt als Aretha Franklin, Tina Turner, Randy Crawford, Eva Cassidy, Bob Marley, Adele, Earth Wind & Fire, Jackson 5, The Tramps, Whitney Houston, Otis Redding, Sam Cooke, Ben E King, Gladys Knight, Oleta Adams

Indicatie €250 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Zangeres Patricia Foort

Check beschikbaarheid
Zangeres Patricia Foort, Soul, Disco, Gospel soloartist

Mijn naam is Patricia Foort en sinds 2006 zing ik solo tijdens vele gelegenheden in binnen en buitenland. In 1998 ben ik als zangeres afgestudeerd van het conservatorium in Hilversum. Sindsdien ben ik o.a. achtergrondzangeres geweest bij een inzending van het nationale songfestival welke in Ahoy werd gehouden in 2003. In 2013 mocht ik optreden op Lesbos. Daarnaast heb ik in een gospelgroep mogen zingen tijdens de Toppers kerst concerten in 2016. In 2017 gaf ik een eigen concert in theaterzaal de Mythe in Goes voor ruim 400 betalende bezoekers. In 2017 mocht ik een optreden geven in Kentucky, USA en op Mallorca. In 2017 mocht ik ook een gastoptreden doen bij een concert van Berget Lewis in Middelburg. In 2018 zong ik met een gospelgroep in de Efteling naast oa. de Toppers, Jamai, Og3ne en André Hazes. En in mei/juni 2019 kon u mij op RTL4 7 vrijdagavonden zien tijdens het programma All Together Now seizoen 1, waarin ik 1 van de 100 muziekexperts/juryleden ben naast oa Jamai Loman, Henk Westbroek, Dennie Christiaan en de twee ex-Dolly Dots Anita en Esther.

Muziek

Disco Inferno

Evergreen

Chain of fools

Foto's

Reviews

Boek Zangeres Patricia Foort en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Zangeres Patricia Foort, Soul, Disco, Gospel soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Patricia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zangeres Patricia Foort

Zangeres Patricia Foort is een solo-artiest uit Goes. Zangeres Patricia Foort maakt vooral muziek in de genres Soul, Disco & Gospel. Zangeres Patricia Foort heeft sinds de inschrijving op 28/01/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zangeres Patricia Foort klinkt als: Aretha Franklin, Tina Turner, Randy Crawford, Eva Cassidy, Bob Marley, Adele, Earth Wind & Fire, Jackson 5, The Tramps, Whitney Houston, Otis Redding, Sam Cooke, Ben E King, Gladys Knight, Oleta Adams. Het repertoire van Zangeres Patricia Foort bestaat uit alleen covers.

Zangeres Patricia Foort hanteert een richtprijs van €250 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.