Jan van Oort Saxofonist

  (2)

Indicatie €325 - €525

Stuur een persoonlijk bericht naar Jan van Oort Saxofonist

Check beschikbaarheid
Jan van Oort Saxofonist, Easy Listening, Chill out, Bossa nova soloartist

Ik speel diverse stijlen als lounge, dance, jazz en deephouse. Niets is zo heerlijk als freestyle de songs te bespelen. Dan is het elke keer weer fris en anders.
Overleg met de opdrachtgever is belangrijk. Bij mij staan loyaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ik zie graag dat mijn muziek u perfect gaat passen. De video's zijn live en laten dus precies zien en horen hoe ik mijn act uitvoer. Ook is er de mogelijkheid om een DJ of extra muzikant te boeken.
U kan mij als artiest boeken voor uw verjaardag event gala expo huwelijk receptie tuinfeest borrel. Naast de jaarlijkse Curacao-tour verzorg ik ook solo optredens voor grote cateraars.

Heeft u vragen? Neem u dan gerust contact met mij op.

Muziek

Jan and Anto Deephouse and Sax

The Ladies & Rihanna

Me & Ben Tankard Cill Out Song

Reviews

Door op 09/07/2018

Jan van Oort heeft ons tuinfeest tot een groot succes gemaakt. Hij speelt erg goed in op de sfeer en voorkeuren van het publiek. Een echte aanrader! 5 sterren

Door op 28/07/2017

Voor ons bijzondere feest zochten we muziek waarbij je de hele avond kan praten met je vrienden, die goed en gezellig klinkt en waarbij de voeten van de vloer kunnen als de vrienden dat willen. Bij Jan kan dat allemaal. Het leuke is ook dat hij door de locatie loopt en muziek speelt die je graag wilt horen. Goed, gezellig, Jan voelt de sfeer goed aan en gaat goed in op de behoefte. Voor herhaling vatbaar.

Contact

Jan van Oort Saxofonist, Easy Listening, Chill out, Bossa nova soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jan van Oort Saxofonist

Jan van Oort Saxofonist is een solo-artiest uit Overloon. Jan van Oort Saxofonist maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Chill out & Bossa nova. Jan van Oort Saxofonist heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jan van Oort Saxofonist klinkt als: Lounge Dance Pop Jazz. Het repertoire van Jan van Oort Saxofonist bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jan van Oort Saxofonist krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Jan van Oort Saxofonist hanteert een richtprijs van €325 - €525 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.