Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax

  (32)

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax

Check beschikbaarheid
Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax, Deep house, Dance, Chill out soloartist

Jan van Oort is een ervaren saxofonist met de perfecte sax sound voor uw evenement. De video's op deze site laten goed zien wat hij doet. Deze top muzikant is te boeken voor studentengala's en feesten, borrels, verjaardagen, huwelijken, recepties, diners, businessgala's en vele andere evenementen.

JAN AAN HET WOORD:
Ik ben Jan van Oort en zie graag dat mijn muziek perfect past in hetgeen u nastreeft. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de opdrachtgever belangrijk. Mijn streven is om de gasten blij te maken met mijn muziek.

Ik werk al jaren met vaste DJ's en treed ook alleen op. Wat u op de video's hoort kan mét en zonder DJ..
1e video: Beach-chill op Curaçao
2e video: Dansen op DJ&SAX
3e video: Lekker genieten, luisteren en kletsen

BIO
Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa, ook met diverse DJ's (dansparty's, prive/bedrijfsfeesten).
Als saxofonist speelde ik oa met Thijs van Leer, Hans Dulfer en sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets"

MIJN REPERTOIRE
Mijn repertoire is heel breed. Artiesten die ik speel: Pitbull, Throttle, Belt& Wezol, Candy Dulfer, Sonny Fodera, Camelphat, Stevie Wonder, Gregory Porter, Lucas&Steve, Armin van Buuren, Nightcrawlers&Riton, Oliver Heldens, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Kris Kros Amsterdam, Whitney Houston, Billy Joel, Stevie Wonder, etc, etc

U kunt gerust vragen stellen. Wij beantwoorden die graag!
PS genoemde prijs is zonder DJ

Sleutelwoorden:
allround sax, saxofoon spelen, DJ, blazer, jazz, blues.

Muziek

Sax on Rihanna

Sax on Scott Forshaw & Greg...

Roxanne as done by George M...

Reviews

Door op 13/07/2021

Fijn contact, houdt zich prima aan de afspraken en doet meer dan verwacht en afgesproken. Voelt de sfeer zeer goed aan, en we hadden een fantastisch bruiloftsfeest met Jan! Een ware aanrader!!

Door op 11/07/2021

Na contact te hebben gehad en de wensen te hebben besproken kan ik alleen maar zeggen, WOW wat een top feest hebben wij gehad.
De combinatie met de dj was geweldig.
Ondanks dat het buiten was ging het dak eraf.

Bedankt

Door op 19/01/2021

Jan heeft de muziek verzorgt op de begrafenis van mijn oma. Tijdens de ceremonie speelde hij verscheidende nummers die wij hebben aangevraagd. Jan deed dit op een ingetogen, maar zeer warme manier. Echt een aanrader wat mij betreft!

Contact

Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax, Deep house, Dance, Chill out soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax

Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax is een solo-artiest uit Overloon. Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax maakt vooral muziek in de genres Deep house, Dance & Chill out. Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 32 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax klinkt als: Super lekkere sound. Het repertoire van Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 32 reviews.

Saxofonist Jan van Oort ook DJ en Sax hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.