Jan van Oort Saxofonist

  (6)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Allround #Dance #Pop
  • Klinkt als De perfecte sax sound voor ieder evenement
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €275 - €525

Stuur een persoonlijk bericht naar Jan van Oort Saxofonist

Check beschikbaarheid
Jan van Oort Saxofonist, Allround, Dance, Pop soloartist

Jan van Oort is een ervaren saxofoonspeler die de perfecte sound heeft voor ieder evenement. De LiveVideo's in zijn profiel laten perfect zien wat hij doet. Hij maakt contact met de gasten. Jan van Oort is te boeken voor verjaardagen, huwelijken, recepties en kan worden geboekt met of zonder DJ!

Loyaliteit en betrouwbaarheid zijn voor mij belangrijk. Ik speel lounge, pop, (deep)house, jazz, top40 voor (vlotte) borrelmuziek (1e video) en op (dans)party's (2e video). Klik voor de video's onder. Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Club st Tropez) speel ik veel in Nederland en Europa (danceparty's, prive/bedrijfsfeesten). Ook is er de mogelijkheid om een DJ of extra muzikant te boeken. Als saxofonist sta ik op de CD van de toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who' en maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde.

Mijn repertoire is heel breed. Van oude jazz tot en met de nieuwste dancemuziek: Candy Dulfer, Throttle, Belt& Wezol, Oliver Heldens, Earth Wind and Fire, Ed Sheeran, Sarah Vaughan, Michael Jackson, Whitney Houston, Ben Webster, Billy Joel, Stevie Wonder...etc etc.

Sleutelwoorden:
allround sax, saxofoon spelen, blazer, jazz, blues.

Muziek

Jan and Anto Deephouse and Sax

The Ladies & Rihanna

Me & Ben Tankard Chill Out ...

Reviews

Door op 29/10/2018

Voorafgaand aan het optreden in Diamond Palace heb ik een goed contact gehad met Jan. We hebben alle mogelijkheden goed doorgesproken en hij kwam een uurtje eerder om er zeker van te zijn dat zijn geluidsapparatuur was aan te sluiten op onze boxen. Hij heeft bij ons tijdens Casino Night gespeeld en werkte goed met ons spelelement samen waarbij we af en toe informatie moesten omroepen. Hij bewoog zich door alle ruimtes, zijn muziekkeuze was prettig en de begeleiding per saxofoon maakte de avond voor ons en onze gasten helemaal áf!

Door op 18/10/2018

Een week voor onze eigen bruiloft hadden we een bruiloft van goede vrienden. Eenmaal op de feestlocatie werd erg lekkere muziek gedraaid. We hadden eerst niet in de gaten dat dit live werd gespeeld dus dat was erg verrassend. Jan speelde daar live saxofoon met muziek op de achtergrond. Het weer en de muziek zorgde voor een hele fijne sfeer! Jan maakte op een leuke manier contact met de gasten en kinderen doordat hij door de gasten heen liep te spelen. Ik ben naar Jan toe gelopen en vroeg of hij een week later op onze bruiloft wilde spelen. Jan was beschikbaar en een afspraak was snel gemaakt. Vrijdag 07-09 van 18:00 tot 20:00 voor een goede prijs.
Jan was ruim op tijd en speelde tijdens het diner tot het begin van het feest. Ook bij ons liep Jan tussen de gasten door en maakte leuk contact tijdens het spelen. Jan heeft iedereen in beweging gekregen en iedereen heeft er erg van genoten! Ik kon verzoekjes indienen en Jan heeft langer gespeeld dan afgesproken omdat de avondgasten vertraagd waren waardoor het feest later begon. Zeer aan te raden, 5 van 5 sterren en een 10 uit een 10.

Door op 01/10/2018

Jan heeft voor het tweede jaar de muzikale omlijsting verzorgd, tijdens onze fundraising-activiteiten. Hij weet het gemêleerde gezelschap goed te vermaken. Op de achtergrond wanneer gewenst en goed inspelend op de reacties van zijn publiek. Verzoekjes zijn geen probleem. Iedereen heeft weer genoten van een fantastisch optreden.

Contact

Jan van Oort Saxofonist, Allround, Dance, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jan van Oort Saxofonist

Jan van Oort Saxofonist is een solo-artiest uit Overloon. Jan van Oort Saxofonist maakt vooral muziek in de genres Allround, Dance & Pop. Jan van Oort Saxofonist heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jan van Oort Saxofonist klinkt als: De perfecte sax sound voor ieder evenement. Het repertoire van Jan van Oort Saxofonist bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jan van Oort Saxofonist krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Jan van Oort Saxofonist hanteert een richtprijs van €275 - €525 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.