Jan van Oort Saxofonist

  (3)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Allround #Dance #Pop
  • Klinkt als De perfecte sound voor ieder evenement
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €275 - €525

Stuur een persoonlijk bericht naar Jan van Oort Saxofonist

Check beschikbaarheid
Jan van Oort Saxofonist, Allround, Dance, Pop soloartist

Jan van Oort is een ervaren saxofoonspeler die de perfecte sound heeft voor ieder evenement. De LiveVideo's in zijn profiel laten perfect zien wat hij doet. Hij maakt contact met de gasten. Jan van Oort is te boeken voor verjaardagen, huwelijken, recepties en kan worden geboekt met of zonder DJ!

Loyaliteit en betrouwbaarheid zijn voor mij belangrijk. Ik speel lounge, pop, (deep)house, jazz, top40 voor chat-feestjes (1e video) en op danceparty's (2e video). Klik voor de video's in de foto rechts op het pijltje. Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Club st Tropez) speel ik veel in Nederland en Europa (danceparty's, prive/bedrijfsfeesten). Ook is er de mogelijkheid om een DJ of extra muzikant te boeken. Als saxofonist sta ik op de CD van de toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who' en maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde.

Mijn repertoire is heel breed. Van oude jazz tot en met de nieuwste dancemuziek: Candy Dulfer, Throttle, Belt& Wezol, Oliver Heldens, Earth Wind and Fire, Ed Sheeran, Sarah Vaughan, Michael Jackson, Whitney Houston, Ben Webster, Billy Joel, Stevie Wonder...etc etc.

Sleutelwoorden:
allround sax, saxofoon spelen, blazer, jazz, blues.

Muziek

Jan and Anto Deephouse and Sax

The Ladies & Rihanna

Me & Ben Tankard Chill Out ...

Reviews

Door op 24/09/2018

Jan van Oort heeft op ons feest gespeeld met zijn saxofoon. Het was erg goeg. Hij heeft een breed repertoire en speelde goed in op de aanwezige andere zanger.

Ik zou deze saxofonist zeker aanbevelen

Door op 09/07/2018

Jan van Oort heeft ons tuinfeest tot een groot succes gemaakt. Hij speelt erg goed in op de sfeer en voorkeuren van het publiek. Een echte aanrader! 5 sterren

Door op 28/07/2017

Voor ons bijzondere feest zochten we muziek waarbij je de hele avond kan praten met je vrienden, die goed en gezellig klinkt en waarbij de voeten van de vloer kunnen als de vrienden dat willen. Bij Jan kan dat allemaal. Het leuke is ook dat hij door de locatie loopt en muziek speelt die je graag wilt horen. Goed, gezellig, Jan voelt de sfeer goed aan en gaat goed in op de behoefte. Voor herhaling vatbaar.

Contact

Jan van Oort Saxofonist, Allround, Dance, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jan van Oort Saxofonist

Jan van Oort Saxofonist is een solo-artiest uit Overloon. Jan van Oort Saxofonist maakt vooral muziek in de genres Allround, Dance & Pop. Jan van Oort Saxofonist heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jan van Oort Saxofonist klinkt als: De perfecte sound voor ieder evenement. Het repertoire van Jan van Oort Saxofonist bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jan van Oort Saxofonist krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Jan van Oort Saxofonist hanteert een richtprijs van €275 - €525 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.