The Unterribles

Indicatie €200

Stuur een persoonlijk bericht naar The Unterribles

Check beschikbaarheid
The Unterribles, Rock, Alternatief, Hard Rock band

Met een solide sound zetten The Unterribles een strakke set neer waarin rock, stoner, punk en metal met een melodisch doch vuig randje worden gepresenteerd. Dit Noordwijkse viertal heeft deze mix tot hout gedoopt en vorig jaar eigenhandig op tape vastgelegd. The Unterribles heeft in april 2015 het tweede album Takin’ Over in eigen beheer uitgebracht en toert nu langs zalen om het te promoten. In de tussentijd wordt er door de heren in de studio alweer gewerkt aan nieuw materiaal voor de volgende EP.

“De band speelt een soort jaren 70 rock met een scheutje punk. Gewoon heel lekker om naar te luisteren” Juryrapport Voorronde Live en Lazaru’s

“The Unterribles was ook niet voor de poes. Deze Noordwijkse heren voelden als een soort kruising tussen een lieve Danko Jones en een boze Green day. De nummers zijn af en worden met veel enthousiasme gebracht. Lekker rocken daar in Noordwijk!” Juryrapport Finale Live en Lazaru’s 2013

“Fucking vet!” Willekeurige bezoeker die graag anoniem wil blijven.

Muziek

Ballriff

Smederium

The Stone

Reviews

Boek The Unterribles en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Unterribles, Rock, Alternatief, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Unterribles

The Unterribles is een band uit Noordwijk. The Unterribles speelt muziek in de genres Alternatief, Hard Rock & Rock. The Unterribles heeft sinds de inschrijving op 02/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Unterribles klinkt als: danko jones, green day, Foo Fighters. Het repertoire van The Unterribles bestaat uit alleen eigen werk.

The Unterribles hanteert een richtprijs van €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.