MOL

  • Band   /   Rotterdam
  • #Rock #Alternatief
  • Klinkt als Radiohead, Foals en De Staat

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar MOL

Check beschikbaarheid
MOL, Rock, Alternatief band

MOL neemt je mee naar 'het ondergrondse' en geeft daar een originele afwisseling tussen energieke uitingen en dromerige sferen. Laat je meevoeren door deze wereld vol verrassingen: ontdek de ondergrondse rock van MOL!

De broers Wouter Mol en Jasper Mol begonnen de band eind 2012 in Rotterdam Zuid en zijn sinds de MOL EP (2013) gaan werken aan hun eigenzinnige weg. Geïnspireerd door bands als Radiohead en De Staat vormt MOL een vernieuwend geluid. Teksten vol metaforen met groot bereik gezongen, donkere gitaargeluiden en jungle-drums brengen je zowel in verstilde momenten als overweldigende extase. MOL kan versterkt en akoestisch overbrengen wat ze willen. Zo sprongen ze eruit op het Eendrachtfestival en mochten in het voorprogramma van The Mad Trist in EKKO staan. Sinds 2015 spelen Wouter en Jasper met Werner van Rossum en Diederik Billiet verder. Op 14 oktober 2016 komt MOL met hun UNKNOWN film, die ze in Kadmium Delft presenteren. Volg MOL!

Reviews

Boek MOL en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

MOL, Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MOL

MOL is een band uit Rotterdam. MOL speelt muziek in de genres Alternatief & Rock. MOL heeft sinds de inschrijving op 30/05/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MOL klinkt als: Radiohead, Foals en De Staat. Het repertoire van MOL bestaat uit alleen eigen werk.

MOL hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.