Innovation

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Innovation

Check beschikbaarheid
Innovation, Alternatief, Hard Rock, Rock band

INNOVATION - jong gepassioneerd eigenwijs talent

De alternatieve rockband INNOVATION is opgericht in het najaar van 2013 en bestaat uit vier jonge (17-18 jaar) gepassioneerde jongens uit de regio Boskoop (Zuid-Holland).
Het repertoire (eigen werk) bestaat uit swingende en rockende nummers met eigenzinnige teksten. Invloeden die zijn terug te horen zijn bijvoorbeeld White Stripes, Queens of The Stone Age,
Artic Monkeys en The Smashing Pumpkins.
Een optreden van INNOVATION staat voor energieke rock waarbij stilstaan toch erg lastig is. Wat opvalt zijn het unieke stemgeluid en voorkomen van de zanger/gitarist waarmee hij zijn publiek weet te boeien en de passie die deze jonge gasten uitstralen.
2015 was een goed jaar voor INNOVATION. Eerst een plek op het podium van Gebr. de Nobel bij het Leidse festival Band Talent in april 2015, met Koningsnacht een extra lange show in Boskoop bij de Bluesnacht. De eerste stappen zijn gezet in het festivalcircuit: Hoekstock, Zomerspektakel en Werfpop Leiden. En in december weer in Gebr. De Nobel in het voorprogramma van de Grote Prijs van de Bollenstreek.
Als klap op de vuurpijl zijn ze als gehele band aangenomen op de Nederlandse Popacademie in Utrecht! Vanaf september 2015 werken ze dus hard aan hun techniek en repertoire op school.
Samenstelling:
Zanger/Leadgitaar:
Karsten Staargaard
Toetsen : Jip van Mastop
Bas : Ingo Veltema
Drums : Dax Swaters

Muziek

State Of Decay

I Wanna Go Home

Onyx

Reviews

Boek Innovation en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Innovation, Alternatief, Hard Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ingo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Innovation

Innovation is een band uit Boskoop. Innovation speelt muziek in de genres Alternatief, Hard Rock & Rock. Innovation heeft sinds de inschrijving op 06/04/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Innovation klinkt als: Arctic monkeys, Smashing pumpkins. Het repertoire van Innovation bestaat uit alleen eigen werk.

Innovation hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.