Cold Fuse

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Cold Fuse

Check beschikbaarheid
Cold Fuse, Alternatief, Pop, Rock band

“Een eigentijdse stijl waarbij techniek en liefde voorop staat”
(Sharik Derksen, mcsharq.nl)

In december 2013 werd de Tilburgse rockband Cold Fuse gevormd, een groep die inspiratie haalt uit bands als Foo Fighters, Pearl Jam en Biffy Clyro. Zij proberen zich te onderscheiden door melodieuze, gelaagde partijen en karakteristieke zang in een popliedje te gieten.

De band is voornamelijk actief in Noord-Brabant, maar door het vele optreden en de groeiende fanbase is de band ondertussen ook in Gelderland, Zuid-Holland en Limburg geen vreemde meer. In 2015 werd de eerste EP opgenomen met producer Antoine Pütz waarop veel positieve reacties volgden. Later hetzelfde jaar leidde het harde werken tot de winst van de Tilburgse talentenjacht Kippenvel.

Tot dusver is er in 2016 al flink aan de weg getimmerd, zo werd in februari de allereerste videoclip (van het nummer “Learn To Let Go”) online gezet, in maart vond het eerste live optreden op de radio plaats bij Midland FM, in april is de nieuwe single “Legacy” opgenomen en werd op de dag van uitgifte direct gedraaid op Omroep Tilburg. Ook in mei stond de band niet stil, want de tweede single van het jaar “Bloodletter” werd opgenomen en in augustus zijn voor het eerst de landsgrenzen overschreden door op te treden op het Srebrenica Wave Festival te Bosnië. Momenteel wordt er druk achter de schermen gewerkt aan nieuw materiaal en een nieuwe EP die in 2017 zal verschijnen.

Bezetting: Contactinformatie:
Daan Werdmüller von Elgg - Zang coldfusemusic@gmail.com
Guido Smits - Gitaar https://twitter.com/coldfusemusic
Joost Petermeijer - Gitaar https://soundcloud.com/cold-fuse
Nick van Doormaal - Basgitaar https://www.facebook.com/ColdFusemusic
Bas van Hulten - Drums https://www.instagram.com/coldfusemusic/

Muziek

Save me!

When the Sun Dies

Learn To Let Go

Reviews

Boek Cold Fuse en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cold Fuse, Alternatief, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Cold Fuse

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cold Fuse

Cold Fuse is een band uit Tilburg. Cold Fuse speelt muziek in de genres Alternatief, Pop & Rock. Cold Fuse heeft sinds de inschrijving op 21/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cold Fuse klinkt als: Foo Fighters, Biffy Clyro, Muse. Het repertoire van Cold Fuse bestaat uit alleen eigen werk.

Cold Fuse hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.