The One And Only

  (11)
  • Band   /   Amsterdam
  • #60s #Pop #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Jaren 60, The Four Tops, The Four Seasons, The Cufflinks, Neil Sedaka, Gilbert O Sullivan, Barry Manilow, Arthur Alexander, The Beatles, The Turtles, The Monkeys
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €1599 - €4995

Stuur een persoonlijk bericht naar The One And Only

Check beschikbaarheid
The One And Only, 60s, Pop, Rock 'n Roll band

The One And Only is een authentieke jaren 60 band die uitsluitend liedjes over dames speelt. Uit een tijd dat de liefde nog duidelijk was en een tijd waarin alles onduidelijk werd. Als jij Carol, Nathalie, Eleonore, Tracy, Cherry of Suzanne heet dan speelt de band speciaal voor jou (maar Henk en Hassan mogen natuurlijk ook komen). Peter, zelf opgegroeid in de jaren 60 vertelt tussen de nummers door hoe het toen was. Zo had Muziek nog een echte melodie en wat nu oubollig is was toen superhip. De band speelt geheel zonder synthesizers, digitale samplers, voice autotune of andere moderne techniek. Maar met meerstemmige zang, blazers (trompet, fluit en saxen) en een orgel. Zoals het hoort!

Lead zang is door Peter Lusse (bekend van onder andere de televisieserie "Vrienden voor het leven"). Naast Peter is er een verrassingsact (neem hierover contact over op).

Muziek

Clair

Georgy Girl

Denise

Reviews

Door op 06/12/2023

Leuke middag met verrassende '60 muziekkeuze, zowel bekend als wat onbekender repertoire. Goede sfeer!

Door op 18/05/2023

Het was een sixties feestje! Alle liedjes hebben een vrouwennaam in de titel, maar het zijn niet de nummers die je verwacht. Er zitten ook onbekendere nummers bij, naast een aantal grote hits. Leuk voor alle leeftijden. Wij zijn fans voor het leven :)

Door op 05/04/2022

Het contact met de artiesten was zeer prettig en positief, evenals de muziek!
Een aanrader!

Contact

The One And Only, 60s, Pop, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The One And Only

The One And Only is een band uit Amsterdam. The One And Only speelt muziek in de genres 60s, Pop & Rock 'n Roll. The One And Only heeft sinds de inschrijving op 20/01/2019 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The One And Only klinkt als: Jaren 60, The Four Tops, The Four Seasons, The Cufflinks, Neil Sedaka, Gilbert O Sullivan, Barry Manilow, Arthur Alexander, The Beatles, The Turtles, The Monkeys. Het repertoire van The One And Only bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The One And Only krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

The One And Only hanteert een richtprijs van €1599 - €4995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.