The One And Only

  (5)
  • Band   /   Amsterdam
  • #60s #Pop #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Jaren 60, The Four Tops, The Four Seasons, The Cufflinks, Neil Sedaka, Gilbert O Sullivan, Barry Manilow, Arthur Alexander, The Beatles, The Turtles, The Monkeys
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €899 - €2999

Stuur een persoonlijk bericht naar The One And Only

Check beschikbaarheid
The One And Only, 60s, Pop, Rock 'n Roll band

Let op: in verband met de corona-tijd speelt de band nu ook in kleiner gezelschap (Peter + 1, 2 of 3 muzikanten). Zo kunnen we toch binnen de regels spelen, bijvoorbeeld op een verjaardag of om een ode te brengen aan iemand die je wil verrassen. Je kan ons ook boeken voor een online optreden. We spelen dan online speciaal voor jouw feestje.

The One And Only speelt ouderwetse jaren 60 muziek voor alle dames die toegezongen willen worden. Of je nu Tracy, Eleonore, Georgy, Rosemary, Carol of Anna heet maakt niet uit, wij spelen en zingen speciaal voor jou (en natuurlijk als je Richard, Roel of Hassan heet, dan ook). De nummers die we spelen komen uit de vroege jaren 60 en die kent iedereen nog wel van lang geleden, zoals "Carol" van Neil Sedaka of "Eleonore" van The Turtles. Zodra de klanken van onze meerstemmige zang beginnen met blazers in de achtergrond zal de ware nostalgist zich thuisvoelen. De dresscode is vroeg jaren 60 dus ook voor het oog is het een genot.

Lead zang is door Peter Lusse (bekend van onder andere de televisieserie "Vrienden voor het leven").

Muziek

Just Walk Away Renee

Denise

Georgy Girl

Foto's

Reviews

Door op 17/05/2020

Een super geïmproviseerd optreden buiten vanwege Corona. Op een grasveld naast de tuin van een 50-jarig bruidspaar er een bijzonder persoonlijk maar bere-gezellig moment van maken. Door liedjes af te wisselen met cabaret, hebben Erik op toetsen en Peter zang (Jeen foto en film want mocht niet op gitaar en rest van de band mocht ook niet want vanwege Corona regels slechts 2 man bij elkaar muziek maken) er echt moeite voor gedaan om voor het bruidspaar een onvergetelijk optreden te geven. Het bruidspaar, familie en omwonenden hebben gehuild van ontroering, gelachen van plezier en genoten van de muziek!!! Wonderbaarlijk goed gedaan. Dank aan alle bandleden voor hun geweldige inzet. Ze stonden met weinig publiek van begin tot het eind met plezier hun 'ding' te doen met plezier! Echt heel persoonlijk en bijzonder.....
Namens familie Geerligs, kinderen en kleinkinderen heel erg bedankt voor jullie geweldige mooie bijdrage aan een voor ons zo'n bijzondere dag!!!🥰

Door op 09/11/2019

Topband! Goeie muzikanten, blazers erbij. Echt feest. Leadzanger Peter Lusse maakt geweldig leuk contact met de zaal. Echt heel leuk! Brengen de sixties echt tot leven.

Door op 21/08/2019

Voor mijn 60ste verjaardag hadden we The One and Only als hoogtepunt van het feest bewaard, en wat waren ze goed en wat was het lekker dansen op al die heerlijke liedjes van toen!
Leuke mannen, een act met een lekkere knipoog, en ondertussen klonk het geweldig.
Echt top!

Contact

The One And Only, 60s, Pop, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The One And Only

The One And Only is een band uit Amsterdam. The One And Only speelt muziek in de genres 60s, Pop & Rock 'n Roll. The One And Only heeft sinds de inschrijving op 20/01/2019 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The One And Only klinkt als: Jaren 60, The Four Tops, The Four Seasons, The Cufflinks, Neil Sedaka, Gilbert O Sullivan, Barry Manilow, Arthur Alexander, The Beatles, The Turtles, The Monkeys. Het repertoire van The One And Only bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The One And Only krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

The One And Only hanteert een richtprijs van €899 - €2999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.