Uptown Coverband

  (9)
  • Band   /   Zuid Holland
  • #Coverband #Pop #Allround
  • Klinkt als Allround Coverband, Bruno Mars, Gloria Estefan, Tina Turner, Donna Summer, Rihanna, Jennifer Lopez, 2 unlimited, Susan & Freek, Blof, Beyoncé, Doe Maar, Gloria Gaynor, Faithless, Spice Girls, Hazes, Boogie-/Funk Rock-/90's-/Coconut Medley, Snap
  • 19 geverifieerde boekingen

Indicatie €1995 - €2349

Stuur een persoonlijk bericht naar Uptown Coverband

Check beschikbaarheid
Uptown Coverband, Coverband, Pop, Allround band

OP ZOEK NAAR EEN GAVE COVERBAND VOOR UW FEEST?
UPTOWN COVERBAND bestaat uit energieke muzikanten die op enthousiaste wijze hun passie overbrengen. Door de ruime ervaring met het spelen op bruiloften en partijen is het de ideale band voor jullie feest. Met de mogelijkheid van de verschillende formaties wordt met het spetterende zang trio en enthousiasme van de band moeiteloos op elke gelegenheid ingespeeld. Altijd een compleet en avondvullend programma. Hebben jullie wensen of leuke ideeen? Dan denken we graag met jullie mee!

JOUW BAND:

DE UPTOWN COVERBAND
De 7- koppige coverband met 3 spetterende vocalisten zetten de sfeer vanaf de eerste noot neer. Meteen een feestje bouwen of toch eerst een een inloopset vooraf? Ook in deze bezetting denken we graag met jullie mee!

UPTOWN COVERBAND AKOESTISCH XS
De 5 - koppige formatie. Ook voor uw borrel, receptie of het diner verzorgt UPTOWN graag de live muziek. Zwoele zang en elegant piano-/gitaarspel creëert de basis voor een heerlijke avond. Eventueel gevolgd door de Coverband of XXL versie

UPTOWN COVERBAND XL
De 9 - koppige formatie, met percussie en een saxofonist extra, gaat het dak er helemaal vanaf. Deze 9 -mans formatie is niet te stoppen en zorgt dat het tot de laatste minuut een grandioze avond is. Zorg dat je dansschoenen aan hebt want stilstaan is geen optie!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden, waar we te zien zijn en wat het kost? Vraag nu een vrijblijvend offerte aan en heb direct inzicht in wat de mogelijkheden zijn. Helder en zonder verstopte regeltjes. Bezoek ook voor meer informatie op onze site www.uptownmusic.nl

Met UPTOWN COVERBAND heb je voor elk moment van het feest een passende oplossing!

Muziek

Uptown coverband - Audio sh...

Uptown akoestisch XS - Audi...

32 Jaar - Uptown Akoestisch...

Reviews

Door op 18/11/2023

EEN GEWELDIG FEEST MET UPTOWN

Uptown heeft op mijn 50e verjaardagsfeest onlangs een fantastische avond verzorgd voor gezelschap van ca. 85 gasten
Mijn wens was 70’s 80’s disco muziek en daar heeft de band uitmuntend op ingespeeld . Wat een feest!!!!
Het prettige overleg vooraf gaf ook een zeer goed vertrouwen om de band te boeken.
Met Uptown is uw feest een gegarandeerd succes!

Michel Ribot
Verjaardag 50 jaar

Door op 28/07/2023

Wat een knalfeest hebben jullie ervan gemaakt met z’n zevenen! Van alle markten thuis met veel medleys die vlekkeloos in elkaar overlopen. Louter positieve feedback gehad van onze gasten. Chapeau!

Door op 03/12/2022

Fantastisch, keurig georganiseerd en betrouwbaar in afspraken. Super avond gehad met persoonlijke noot. Voor herhaling vatbaar en aan te raden.

Contact

Uptown Coverband, Coverband, Pop, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yukio

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Uptown Coverband

Uptown Coverband is een band uit Zuid Holland. Uptown Coverband speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Allround. Uptown Coverband heeft sinds de inschrijving op 17/02/2022 in totaal 19 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Uptown Coverband klinkt als: Allround Coverband, Bruno Mars, Gloria Estefan, Tina Turner, Donna Summer, Rihanna, Jennifer Lopez, 2 unlimited, Susan & Freek, Blof, Beyoncé, Doe Maar, Gloria Gaynor, Faithless, Spice Girls, Hazes, Boogie-/Funk Rock-/90's-/Coconut Medley, Snap. Het repertoire van Uptown Coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Uptown Coverband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Uptown Coverband hanteert een richtprijs van €1995 - €2349 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.