Uptown Coverband

  (15)
  • Band   /   Zuid Holland
  • #Coverband #Pop #Allround
  • Klinkt als Premium Allround Coverband, hits 70 tot nu, Bruno Mars, Gloria Estefan, Tina Turner, Donna Summer, Rihanna, Jennifer Lopez, 2 unlimited, Susan & Freek, Blof, Beyoncé, Doe Maar, Gloria Gaynor, Faithless, Spice Girls en Medley’s
  • 28 geverifieerde boekingen

Indicatie €1995 - €2895

Stuur een persoonlijk bericht naar Uptown Coverband

Check beschikbaarheid
Uptown Coverband, Coverband, Pop, Allround band

Maak je feest compleet met UPTOWN COVERBAND!

Of je nu danst, zingt of gewoon meedeint op de muziek, met UPTOWN COVERBAND wordt elk moment een herinnering om te koesteren. Boek Uptown Coverband en maak ook van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

UPTOWN COVERBAND brengt altijd een compleet en avondvullend programma. Compleet met eigen geluid en licht techniek voor zalen tot 200 personen. Tussen de sets door zorgen we standaard voor muziek, afgestemd op ons repertoire om de sfeer er lekker in te houden. Extra wensen of leuke ideeën? Laat het ons weten! We denken graag mee!

Swingende medleys, zompige disco, de hits van toen tot nu, alles komt de revue voorbij. Met ons Allround Repertoire is ieder moment een feest

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden, waar we te zien zijn en wat het kost? Vraag vrijblijvend een offerte en plaats een optie of boeking. Bezoek voor meer informatie of voor persoonlijk contact onze website www.uptownmusic.nl

Boek UPTOWN COVERBAND en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!

Muziek

Uptown Coverband Song Compi...

Uptown Funk

Uptown Coverband 90's Medley

Reviews

Door op 10/07/2024

Mede door Uptown Coverband is ons bruiloftsfeest een onvergetelijke ervaring geworden!
De openingsdans en de verzoeknummers hebben ze perfect gespeeld en begeleid en aan alles was gedacht. Hun organisatie was vlekkeloos. Alleen maar lovende reacties van onze gasten ontvangen. Als je op zoek bent naar een band die je feest echt onvergetelijk maakt, dan is Uptown Coverband een absolute aanrader! 🎉🎶

Door op 10/07/2024

Tijdens de viering van De langste dag heeft Uptown Coverband een werkelijk onvergetelijke show neergezet! Deze energieke band betoverde het publiek van begin tot eind met hun swingende medleys en energieke show. Het was een feestje van begin tot eind! Grijp de kans om deze fantastische band live te zien en te boeken. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen! Bedankt, Uptown Coverband, voor een geweldige avond!

Door op 14/06/2024

Wat een WAANZINNIGE band is Uptown Coverband. Ze absoluut bijgedragen aan het welslagen van ons feest. Vanaf de eerste noot stonden onze gasten op de dansvloer en ze zijn er niet meer vanaf geweest. Dus ben jij op zoek naar een geweldige Coverband; neem dan contact met hen op!

Contact

Uptown Coverband, Coverband, Pop, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yukio

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Uptown Coverband

Uptown Coverband is een band uit Zuid Holland. Uptown Coverband speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Allround. Uptown Coverband heeft sinds de inschrijving op 17/02/2022 in totaal 28 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Uptown Coverband klinkt als: Premium Allround Coverband, hits 70 tot nu, Bruno Mars, Gloria Estefan, Tina Turner, Donna Summer, Rihanna, Jennifer Lopez, 2 unlimited, Susan & Freek, Blof, Beyoncé, Doe Maar, Gloria Gaynor, Faithless, Spice Girls en Medley’s . Het repertoire van Uptown Coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Uptown Coverband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Uptown Coverband hanteert een richtprijs van €1995 - €2895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.