Moonlight Heroes

  • Ensemble   /   Sterksel
  • #Akoestisch #Jazz #Muziektheater
  • Klinkt als Madeleine Peyroux, Caro Emerald, ZAZ, Rita Reys, Nynke Laverman, Martine Bijl

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Moonlight Heroes

Check beschikbaarheid
Moonlight Heroes, Akoestisch, Jazz, Muziektheater ensemble

Body & Soul, In a Sentimental Mood, Angel Eyes, Polka Dots & Moon Beams, Have You Met Miss Jones, Round Midnight, Cheek to Cheek, Nature Boy...

The Moonlight Heroes spelen sfeervolle liedjes uit de jaren '30 tot '60. De muziek is engels- en nederlandstalig, genre jazz en kleinkunst, met invloeden van gipsy, klassiek, tango, latin, mediterraan. Ook spelen zij eigen composities (nederlands, kleinkunst). Naast de kleurrijke zang van Wendy Lina is er veel ruimte voor kundig instrumentaal spel en geïmproviseerde solo's.

Met The Moonlight Heroes haalt U een veelzijdig muzikaal ensemble van geschoolde musici in huis. Wendy Lina zingt en speelt marimba, gitaar of percussie. Zij wordt begeleid door Fried Manders op accordeon en gitaar, en Makko Coster op contrabas. Spelplezier en aandacht zijn de drijfveer van de muzikanten, het contact met elkaar, met de muziek en natuurlijk met het publiek. Elk optreden wordt afgestemd op de locatie en de gelegenheid. Het trio speelt in de mobiele setting akoestisch (alleen zang uitversterkt), of in een vaste podiumopstelling uitversterkt.

Door jarenlange speelervaring en oefening in improvisatie, zijn The Moonlight Heroes erg flexibel en kunnen in het moment het optreden afstemmen op uw wensen. Verzoeknummers zijn mogelijk, aangeraden wordt deze bij de boeking te vermelden, zodat ze doorleefd kunnen worden uitgevoerd. U kunt het ensemble inzetten als achtergrondmuziek, voor een muzikale ontvangst bij uw feest of congres, als podiumact en als muziektheatervoorstelling. Ook kan een optreden gecombineerd worden met een teambuilding muziekworkshop percussie.

Muziek

Blue Skies

Moonlight Heroes demo

Zon in Scheveningen

Reviews

Moonlight Heroes heeft nog geen reviews.

Contact

Moonlight Heroes, Akoestisch, Jazz, Muziektheater ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wendy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Moonlight Heroes

Moonlight Heroes is een ensemble uit Sterksel. Moonlight Heroes speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Jazz & Muziektheater. Moonlight Heroes heeft sinds de inschrijving op 04/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Moonlight Heroes klinkt als: Madeleine Peyroux, Caro Emerald, ZAZ, Rita Reys, Nynke Laverman, Martine Bijl. Het repertoire van Moonlight Heroes bestaat uit covers en eigen werk.

Moonlight Heroes hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.