Wendy Lina

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Wendy Lina

Check beschikbaarheid
Wendy Lina, Akoestisch, Jazz, Muziektheater ensemble

Body & Soul, In a Sentimental Mood, Angel Eyes, Polka Dots & Moon Beams, Have You Met Miss Jones, Round Midnight, Cheek to Cheek, Nature Boy...

The Moonlight Heroes spelen mooie liedjes uit de jaren 30 tot 60 (zang/percussie en piano/accordeon). Ook spelen zij instrumentale (achtergrond)muziek op piano, met gitaar/mandola, accordeon en marimba. Geen piano oplocatie? Geen probleem! Wij nemen zelf een (gestemde) akoestische piano mee, een pas gerestaureerde Allison uit 1898.

Het trio bestaat uit Wendy Lina (zang, marimba, gitaar, percussie), Fried Manders (piano, accordeon, gitaar) en Makko Coster. Zij spelen akoestische muziek, Engels, Nederlands en instrumentaal, in een mix van stijlen. Liedjes uit jazz, kleinkunst, musical, klassiek, meditteraans, ragtime, latin, blues, met kundige improvisaties. In december spelen zij uiteraard bekende en onbekende kerstliederen, aangevuld met sfeervolle liedjes uit de tijd van Frank Sinatra en Billie Holiday. Het is een mobiele act (binnen/buiten) waarbij alleen zang/gitaar licht wordt uitversterkt, dus geen harde muziek. Doelgroep: 55+ers en jazz/klassiek-liefhebbers, in te zetten als achtergrond en als voorstelling. De muzikanten zijn op hun opleiding (resp. hbo muziektherapie en conservatorium) opgeleid in klassiek en improvisatie. Hun muziek brengt een ontspannen sfeer, op voor- en achtergrond, als muzikaal welkom, instrumentaal, theatraal intermezzo bij diner, in instellingen, winkels en als straatact. Ook kan een optreden gecombineerd worden met een percussieworkshop (tot 40 deelnemers).

Muziek

Blue Skies

Moonlight Heroes demo

Zon in Scheveningen

Reviews

Wendy Lina heeft nog geen reviews.

Contact

Wendy Lina, Akoestisch, Jazz, Muziektheater ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wendy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wendy Lina

Wendy Lina is een ensemble uit Sterksel. Wendy Lina speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Jazz & Muziektheater. Wendy Lina heeft sinds de inschrijving op 04/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wendy Lina klinkt als: Madeleine Peyroux, Caro Emerald, ZAZ, Rita Reys, Martine Bijl. Het repertoire van Wendy Lina bestaat uit covers en eigen werk.

Wendy Lina hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.