The Moonlight Heroes

  (5)
  • Band   /   Sterksel
  • #Jazz #Akoestisch #Muziektheater
  • Klinkt als Madeleine Peyroux, Caro Emerald, ZAZ, Norah Jones, Martine Bijl
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar The Moonlight Heroes

Check beschikbaarheid
The Moonlight Heroes, Jazz, Akoestisch, Muziektheater band

Een verrassend repertoire van jazzballads, swing, zigane, kleinkunst, mediterraans, klassiek, improvisatie en eigen werk, op afwisselend instrumentarium, mobiel en als podiumact.

Body & Soul, In a Sentimental Mood, Angel Eyes, Have You Met Miss Jones, Round Midnight, Cheek to Cheek, Nature Boy... The Moonlight Heroes spelen mooie liedjes uit de jaren '30 tot '60. Het begon met jazz-liedjes, maar inmiddels is de band breed inzetbaar met afwisselende stijlen en instrumenten, binnen en buiten. Sinds januari 2019 reist het trio met eigen akoestische piano, een pas gerestaureerde Allison uit 1898.

Muzikale mogelijkheden:
Podium set: piano/accordeon, zang/marimba, contrabas (jazz, kleinkunst, instrumentaal)
Mobiele set: accordeon/mandola, zang/percussie/gitaar, akoestische bas (jazz, mediterraans)
Dans set: accordeon, zang/percussie en contrabas (swing, ouwe pop, ska, latin, klezmer)
Solo set: accordeon (tango, musical, zigane) of piano (jazz, improvisatie, klassiek, minimal)

De muzikanten:
The Moonlight Heroes Fried Manders en Makko Coster ontmoetten elkaar in 1985 op de improvisatie-afdeling van het Brabants Conservatorium in Tilburg. Sindsdien speelden zij samen in een heleboel bands en muziekstijlen. In 2014 trad Wendy Lina toe tot de muzikale gelederen, met een wervelstorm aan poëtische muzikale ideeën. Aanvankelijk speelden zij samen liedjes uit de jaren '30, de begintijd van de jazz. Gaandeweg leidden de repetities in de Sterkselse bossen tot nieuwe composities, waarin poëzie en muziek elkaar ontmoeten. Hiermee spelen zij vanaf januari 2019 de theatervoorstelling "Plaatjes in mijn hoofd", met eigen composities van Wendy Lina.

Speelgelegenheden:
Wij worden vaak gevraagd als muzikale omlijsting bij een feest of kleinschalig evenement. De muziek brengt een ontspannen sfeer, op voor- en achtergrond. Bij openingen en markten, als muzikaal welkom, theatraal intermezzo bij diner, in instellingen, winkels en als straatact. We beschikken over eigen PA. Veel gevraagde combinatie is achtergrondmuziek (niet te hard) met een mini-concertje (centraal moment, vaak gecombineerd met speech gastheer).

Reacties:
De opdrachtgevers zijn vaak 55+ers of jazz/klassiek-liefhebbers, die akoestische live-muziek zoeken voor op hun verjaardags-, pensioen- of huwelijksfeest. "Heel verrassend!" en "Precies wat we wilden!" horen we vaak na een optreden. Door de afwisselende stijlen en instrumenten, ervoeren mensen een optreden alsof ze 3 bandjes in 1 hadden geboekt.

Speciale wensen:
Op verzoek van de opdrachtgever kunnen wij een verzoeknummer instuderen. Ook is mogelijk een combinatie van optreden met een percussieworkshop (tot 40 personen). Soms is mogelijk om het thema van de gelegenheid te verwerken in het optreden (in geval van opening, lezing, boekenweek). Wij denken graag met u mee over de invulling van uw evenement!

Muziek

Blue Skies

Moonlight Heroes demo

Zon in Scheveningen

Foto's

Reviews

Door op 28/05/2019

Het was een prachtig optreden dat heel goed paste bij de sfeer van de avond. Zo'n vijftig mensen waren bijeen in de tuin van Omslag achter het klooster in de Hoogstraat in Eindhoven, waar het 25-jarig jubileum werd gevierd.
Het eerste deel van het optreden bestond uit prachtige liedjes over vele aspecten van het leven, die ieders volle aandacht kregen. Later op de avond brachten zij vrolijke dansmuziek die velen in beweging bracht.
We zullen ze vast nog eens vaker uitnodigen.

Door op 16/04/2019

Fijne mensen, mooie muziek, verrassende melodieen en teksten met humor gebracht!!

Door op 08/04/2019

Fijn contact en goede afspraken kunnen maken. Sfeer die werd neergezet was fijn en paste goed bij het evenement. De gasten hebben met veel plezier geluisterd naar het optreden.

Contact

The Moonlight Heroes, Jazz, Akoestisch, Muziektheater band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wendy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Moonlight Heroes

The Moonlight Heroes is een band uit Sterksel. The Moonlight Heroes speelt muziek in de genres Jazz, Akoestisch & Muziektheater. The Moonlight Heroes heeft sinds de inschrijving op 04/02/2018 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Moonlight Heroes klinkt als: Madeleine Peyroux, Caro Emerald, ZAZ, Norah Jones, Martine Bijl. Het repertoire van The Moonlight Heroes bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Moonlight Heroes krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

The Moonlight Heroes hanteert een richtprijs van €500 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.