Okaku

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Latin #Wereldmuziek #Jazz
  • Klinkt als Roy Hardgrove, Miles Davis, Paquito de Riveira
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Okaku

Check beschikbaarheid
Okaku, Latin, Wereldmuziek, Jazz band

Het internationale Quintet OKAKU, is geboren in het jazz hart van Amsterdam.
Uit pure liefde voor opwindende latin jazz en uitdagende Bebop classics. Super energiek!
Olaf Keus (dr, NL ) en Leslie Lopez (Bass, Costa Rica) vormen een stevige en flexibele ritmesectie waardoor Daniel de Moraes (Git.Uruguay), Fernando Sanchez (Sax, Spanje) en Loet van de Lee (Trompet, NL) worden uitgedaagd hun eigen grenzen op te zoeken, iedereen geniet duidelijk waardoor de inspiratie goed voelbaar is bij het publiek. Allen zijn specialisten in de latin en jazz en combineren hun passie om samen nieuwe stukken te maken. Alle muziekanten behoren tot de absolute top van de Nederlandse jazz en spelen naast Okaku ook allemaal in andere Nederlandse topbands zoals het New Cool Collective, Holland Big Band, Glenn Miller Orchestra, Fernando Lamirinhas e.a.

Muziek

Bugaboo

happy house

Ambiqua

Foto's

Reviews

Door op 27/01/2020

Jazz op topniveau! In jazzcafé Alto fantastisch horen spelen en uitgenodigd om op mijn huisfeest te komen spelen. Zulke geweldige professionele muzikanten in één band. Ze speelden een mix van jazzstandards en eigen composities waar ze een geheel eigen sound aan gaven. Veel prachtige interessante improvisaties op sax, trompet, gitaar, bas en drums! Bovendien zeer toegankelijk, betrouwbaar en vriendelijk. Mijn gasten waren superenthousiast. Een aanrader!

Contact

Okaku, Latin, Wereldmuziek, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Olaf

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Okaku

Okaku is een band uit Amsterdam. Okaku speelt muziek in de genres Latin, Wereldmuziek & Jazz. Okaku heeft sinds de inschrijving op 04/11/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Okaku klinkt als: Roy Hardgrove, Miles Davis, Paquito de Riveira. Het repertoire van Okaku bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Okaku krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Okaku hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.